Zaznamki

Saints Row: The Third

Alternativna imena: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - Igra povezana z lineup Saints Raw, norih plaketo za katerega je znano, da vse zabava. Novi projekt je celo uspelo preseči vrednosti šoka pri vseh njegovih predhodnikov skupaj. Lahkomiselnost vedno pokaže Projekti segajo od drugih iger klonov, ki temeljijo na GTA. Razvijalci iger je uspelo dohiteti SR izvirnosti in dajejo njihovih potomcev posebno začimb, da svetlobo norosti. Že dolgo je neke vrste "čip" projekt, najljubši številnih igralcev.

Kot za druge "tovariši» Saints Row: The Third pc ima visoke prilagajanje - še vedno lahko igralci izberejo videz vašega značaja "po okusu". Vendar pa je ta beseda je dejal in toliko, rad bi izmenjali nekaj besed omenjam super zgodbo. Greš v igro, vas bo zelo presenečen, ker iz neznanega banda je izginil. Zdaj so svetniki postali pravi blagovna znamka. V skladu s svojo "blagovno znamko" izdelavo oblek in osvežilno pijačo v Saints Row: The Third vožnje z avtom, tudi z logotipi teh fantov - več kot resno! Fantje so vabljene, da filme. Vendar pa, kot je običajno pri življenju, je pretirana slava prinesla nekaj težav. Po vrsti nepojasnjenih grozljivih dogodkov, so svetniki v Stillporte - mestece članov močne tolpe "sindikat" zasedena.

Za Igra se je začela, tako kot prej, da bo treba začeti Saints Row: The Third prenos. Sredinski naslon za podporo kateremu koli zaupanja hudournik, in po nekaj minutah lahko osebno videli, kaj so svetniki za vas pripravili tokrat. Kuhani, je treba opozoriti, veliko, in vsi, medtem ko je večina spominja Orgija praznik med kuga, brezpravja - na splošno, ne bo dolgčas. Posodobljen Saints Row: The Third misije namenjen za dinamično igro, ampak zato, ker je zehanje ni priporočljivo. Na primer, predstavljajte si svoje like na eno od nalog bo treba iti na ravnino, ki plujejo skozi vetrobransko steklo, ali, na primer, spadajo v središču jedrskega reaktorja in celo boj zombija.

Kaj je najbolj presenetljiva - projekt upravljanje v celotnem igranja obdržali bar, ki ga v prvih misijah. To pomeni, da izgleda zelo uravnotežena in primerno. Torej, v Saints Row: The Third bo kdaj igral lepo in udobno. Poleg avantura, načrtovanih nalog in misij, ki jih čaka veliko presenečenj v "redni igri" življenja. Torej, v svojem prostem času, se bo vaš lik se lahko vključijo v nepremičninski dejavnosti, ali tekmujejo s svojimi najbližjimi tekmeci. In, seveda, mini misije odpovedan nikogar!

Glavni junak bo nekaj novih načinov za zaslužiti denar, tako da finančne težave v igri lahko pozabiš za dolgo časa. Več informacij in opis množice zanimivih novih koristi projekta so opisani v odstraniti, da Saints Row: prikolica Tretji video. Moraš se prepričajte sami in delite s prijatelji.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more