Zaznamki

Saints Row 4

Alternativna imena: Saints Row 4

Vsi, brez izjeme, vedo, da igra Saints Row 4 - je plagiat dobro vseh obstoječih obsežnih projektov. Novi del ni niti načrtovana kot izjema. Ravno nasprotno - zdaj igra je zanimiva kombinacija GTA in Prototipi v prvotnem zdravljenju ustvarjalcev svetnikov iz hotenja. Kljub dejstvu, da ta projekt ne opravlja en sam gram edinstveno informacij, kot je on. Zabava z vsega sveta priznavajo igro, tudi kritiki Klobuki izklop za razvijalce, ki si lahko privoščijo, da se zadolži ničesar, vendar medtem ko delaš nekaj projekta tako drugačen in poseben.

Kot za druge igre klonov Saints Row 4 poskuša outshine izposojenih elementov. Medtem ko nekdo poskuša vzeti velik smisel za humor ali pa popolnoma realno vzdušje Saints naslonite na blaznost. Absolutno Bezbashenny projekta ni mogoče jemati resno, ampak tudi negativno obravnava kot nemogoče. Novi del potomcev volji presenečenja prisotnosti (čeprav v velikih količinah) zanimivih delovnih mest in fascinantno besedilnih nalog. In pri opravljanju nevede ogledov osnovne elemente Matrix - prišel iz srca v novo igro, ne reci ničesar.

Če želite začeti igro, boste morali prenesti Saints Row 4. Kot verjetno veste, so namestitvene datoteke prenesli ta projekt vedno precej hitro, še posebej, če ste uživali ob uporabi povezave iz torrent sledilci. Zgodba četrtega svetih izpostavili glavne like na najvišjo raven moči - zdaj je glavni lik predstavljen kot predsednik Združenih držav Amerike (ne več ne manj, znamenitosti, predstavljajte si, kako odgovorno zdaj bodo morali igrati Saints Row 4? ). V bližini je isto okolje "vodja", ki se nahajajo tudi v hoje - prijatelj predsednika pripada mesto v upravi. In, kot se pojavlja, kot je potrebno, sprejeti svete zakone in pomoč odloča o usodi človeštva, le s črko zakona, ampak nekaj, kar se zgodi nepričakovano.

Saints Row 4 kos govori o invaziji tujcev, ki nesramno ugrabili lokalno prebivalstvo. Ni izključil tujcev in gospod predsednik. Potem pa vse, kar prihaja bolj zmedeno in nejasno - iz neznanega razloga tujci dajejo vodje države Stilporta modela, natanko tako kot realni mestu. Kaj hočejo doseči to je jasno. Vendar pa boste izvedeli, ki v Saints Row 4 misij različnih vrst.

Sprememba kulise je dovoljeno ustvarjalci igri dodati nekaj novih elementov. Več razvijalci projekta odmaknila od koncepta GTA, ki jih intenzivno izkoriščajo v vseh prejšnjih iger lastne proizvodnje, in se odločila, da spremenite smer razvoja v smeri domišljije. No, izkazalo se je zelo dobro, dobro, original, tako natančno. Imeti jasno predstavo o igri, si lahko ogledate posebej oblikovana za Saints Row 4 video priklopnika s podrobnostmi novosti in prednosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more