Zaznamki

Saints Row 2

Alternativna imena: Saints Row 2

Game Saints Row 2 pred uradno predstavitvijo je bil videti kot nekaj škandaloznega presega nenavadno. Kako so bile provokativne posnetke predstavil javnosti, ki je pokazala agresivno Gerry Buse - človek, pošast ali zvezda pornografije industrije gospa Tera Patrick. Očitno razvijalci projekta vse sile vrgli ven, da ustvarijo nekaj nenavadnega. In še danes nima smisla trditi, ustvarjalci Saints Row 2 dosegli svoj cilj - Projekt nosi nič manj ljubljeni vladar GTA, tukaj ni nič manj krutost, provokativne dogodkov in dejanskem stanju. A dobro grafiko in kul igranja ugodno dopolnjujejo celoten vtis.

Saints Row 2 kos opisuje dogodke, ki so se zgodili pet let po prvem delu. Vse se začne z dejstvom, da je protagonist prihaja iz kome (precej uničena, ampak tak zanimiv tie, kajne? ) In jasno razumeti, za sebe, kaj preživeti svoje življenje v zaporniški celici ne bi želel. Ker nima amnestijo in obeti za pritožbene pristojbine niso najbolj optimistični, izhod ostaja ena - načrt skrbno in da realnost pobeg. Treba je omeniti, da so v zadnjih petih letih koma junak spretnosti izgubi - ubiti vse priče in voljo, da se ga upravlja v dveh računih.

Kot ste verjetno uganili, in igranja se je začelo, morate prenesti Saints Row 2. Modern visoke hitrosti interneta in skupnih povezav za torrent sledilci, ki omogočajo, da se zmanjša distribucij prenesi procesa na minimum - za 10-15 minut in boste lahko preizkusili v igri na osebo. Infiltracije igranja, boste izvedeli, da je življenje v komo protagonista močno spremenila. Avtomobili in hiše začeli videti veliko bogatejši, vendar to ne vpliva na večino. Najbolj neverjetna - ljubljeni in cenjeni banda karakter skoraj propadel. Seveda, to stanje ne izpolnjuje naš junak, in je sprejela, z vsemi sredstvi, povečati kredibilnost "svete".

V Saints Row 2 boste morali igrati, da začnete tako, da izberete izgled vašega lika. To je nemogoče, da ne, da se osredotoči na to urednik znakov v ta projekt bistveno razlikuje od vrstnikov v drugih igrah. Lahko prilagodite "pod seboj" skoraj vse podrobnosti o videzu. Poleg tega, boste morda celo lahko izbrali posebno hojo in kretnje za vzpostavitev lastne značaj - z eno besedo, ki jo lahko naredimo vse, da igranja je udobno in prijetno. Zanimivo dejstvo je, da če hočeš, tudi sredi misije, vaš junak se bo lahko dramatično spremeniti videz in celo nadstropje. Verjemite mi, da se izvede v Saints Row 2 misiji precej blond - to je nekaj, kar ne more biti predmet zakonodaje logike. Takšni odtenki lahko bistveno deaktivirati situacijo.

Pripravite se na tisto, kar pričakuje veliko število nevarnih srečanj, ki jih lahko tyunningovat svoj avto, izboljšanje veščin ter izboljšanju avto. Vse to in še več je podrobno opisana v odstraniti, da Saints Row 2 video prikolici.