Zaznamki

Rune of Magic

Alternativna imena: Rune of Magic

Želite izvirno fantazija? Želite igrati brezplačno in na spletu? Želite nove čipe za razvoj znakov? Nato pa pojdite na "deželi obupa" - brskalnik temelji multiplayer igro vlog, bolj znan kot rune of Magic na spletu. Tukaj boste našli moderne 3D grafiko, zanimiv zaplet z veliko quests in, seveda, bitke velikih v obliki predvajalnika vs player.

, Da igrajo igro rune magije na spletu, boste morali prenesti (ofsayta) in namestite (program za zagon igre iz računalnika), igra odjemalca. Najmanjše sistemske zahteve za PC, kot sledi: CPU: AMD 2500 (ali Intel Pentium 4), 2. 0GHz, 1 Gig RAM, grafična kartica Nvidia GeForce 5700 128MB (ali ATI Radeon 9600 in podobno), 10 GB prostora na trdem disku. Jaz še vedno morali namestiti ali posodobiti DirectX 9. 0C. Spletne igre rune of Magic je podprt s katerim koli brskalnikom.

Zdaj ustvarite svoj račun. Pridružite se v igri rune of Magic se izvaja v brskalniku na uradni spletni strani. Kliknite "Start igranje" in na koncu, izberite "pojdite na strani za registracijo." Boste dobili obrazec, ga izpolnite in kliknite na "Sign Up Rune Of Magic«. V obliki, boste morali navesti ime (vzdevek) in ime forum, naslov trenutna geslo nabiralnik. Ob koncu leta navadno aritmetično preveriti in sprejeti pravila igre. To je vse, kar bodo zahtevali, da Rune Of Magic spletno registracijo.

Nato nadaljuje z oblikovanjem značaja. Dirka v eni igri - to je ljudi. Vendar pa obstajajo tudi osem razredov likov: Warriors, skavti, Rogues, čarovnika, duhovniki, vitezi, varuhi in druidi. No, izberite katere želite igrati igre na spletu Rune Of Magic. Warriors - obrtnikov bitka, ki tlačne sile napad. Skavti - lovci in sledniki, mojstrsko lokostrelstvo in samostrel. Lopovi - akrobati in ventilatorji do stavke nazaj, njihovo glavno orožje, bodalo in hitrost. Magee - modreci in odvetniki, njihovo orožje - čarobne uroke, metanje ogenj in strele. Duhovniki - posredniki med moškimi in bogovi, in celo imajo čudežne magične moči, mogoče obnoviti zdravje in se vrniti v življenju. Knights - najmočnejši razred, nosijo težke jopiče in se preprosto upravlja z nobenim orožjem. Keepers - so eno z naravo, nepremagljiv v zunanjem delu in imajo dodatno orožje proti sovražniku, svoje hišne ljubljenčke. Druidi - modreci in zdravilci, podrediti sovražnika s svojim uroke. Glavna stvar je, da boste točno vedeli, uporabno, to pomeni, da doseže stopnjo 10, lahko izberete dopolnilno razred junak, ki je tu ima dvojni sistem razreda. Poleg tega, če želite, lahko spremenite razrede mest.

Rune of Magic spletno igro, v kateri imajo vsi znaki skupno značilnost - trdnost, agility, vzdržljivost, razum in modrost. Orožja, ki jih boste lahko igrali Rune Of Magic, je z eno roko meči, bodala, palice, one-handed osi, pendreki, dvoročni meči, dog, sekire in kladiva, loki in samostreli, in metanje orožja.

Poleg tega, da igrajo rune of Magic, in sicer, da se premikate po zemljevidu igro, morate rune - posebne kamne, ki se lahko vgrajeni v objekte in prejemajo različne posebne sposobnosti.

Igra ima poklic, se uporabljajo ta orodja. Biti obrtnik je prav tako pomembno kot bojevnik - edini način, da zaslužijo zlato in diverzificirajo svoje strelivo.

Ampak, seveda, kar je najpomembneje, kaj privlači igro rune of Magic Online - je obsežno in spektakularne bitke v obliki PVP (player versus player). Različne razrede in orožja, kot tudi vojaške veščine zagotavljanje teh znakov bori edinstveno vzdušje bitke, ki smo prepričani, da ne bo čutiti do sedaj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more