Zaznamki

RomeWar

Alternativna imena: Rim War

RomeWar na spletu - multiplayer online igra vlog, ki je nastala v stilu nastanek rimskega imperija, z ustreznimi okolico in običajev. Igra vsebuje tako raznolike bitke in strategija elemente, kot spletno igro romewar različno paleto možnosti pri izbiri taktike in strategije.

V romewar lahko igrajo popolnoma brezplačno spletno igro romewar potrebuje le dostop do interneta na voljo in je nameščen na računalniku brskalnik (Internet Explorer (različica 6 ali 7) ali Mozilla Firefox ali Opera).

Za začetek igra zahteva registracijo v igri romewar.

Romewar Registracija je takole: na glavni strani igre, morate navesti ime (v skladu z njim boste vedeli druge akterje v igri), geslo, vaš e-mail, tudi določite spol, raso, izberite (ali rimsko Gaul ) vpišite kontrolne znake in kliknite na "Sign Up". Vse, romewar registracija je končana, lahko začnete z igro.

Kot je bilo že omenjeno, da igrajo igre na spletu romewar boste na strani Rima in Galije. Rimljani so bolj napredne tehnologije, so lahko raste različnih kmetijskih proizvodov, za pridobivanje plemenitih kovin. Galci so nagnjeni k čarobnosti narave, da so sposobni ukrotiti divje živali, so odlični lovci in zdravilci.

Da se igrati igre na spletu romewar tukaj je 23 lokacije: mesto rimskega cesarstva, mesto iz Galije in drugi nevtralnem igrišču. Začel igrati romewar, se znajdete v mestu ali mestni Lemonum Tarentum, odvisno od izbire rase. Zaželeno je, da takoj znajdete mentorja števila igralcev, ki vam pomaga priti v igro.

Purchasing potrebne elemente (orožje in oklep) na trgu, boste šli v vojašnice, da bi dobili prve izkušnje v bojih in raste v ravni. Na nižjih ravneh, lahko postopoma poveča število penijev v denarnici z ribolovom, ali delajo kot plačanec.

Posebej je treba povedati o umetnosti vojskovanja. Tukaj premakne namestnika. Preden si stavke, morate premakniti razpoložljive moči, da se premaknete v celico proti sovražniku, če ste proč od nasprotnika, boste avtomatično dobili udaril v hrbet. Ko bo sovražnik biti znotraj zelo blizu, boste morali dati sliko na svoji klopi (kamor želite zadeti). Če želite dati blokov, dal kljukico v podobi svojega značaja. Mogoče zadeti ali dati blokov z obema rokama.

Druga značilnost igri: v bitki, lahko odstranite vse postavke in obrabo. Ko ga ustrelil, se seveda ne izgubi, če obleke, ta šteje kot napredek.

Za vsako dirko obstajajo štiri možnosti za dispozicij znakov, ki določajo pot njegovega razvoja. Za Rimljani - načelo gastat, Triarius in Saleha, za Rimljani - Arverne, Helvetia, Belgijsko in druida. Vsak od njih ima svoje prednosti (Gužva ali gibala napad, obrambni strategiji ali čarobne), vpliva na bojno učinkovitost lika in oblikuje svojo osebnost. Prav vsak od poti razvoja, vam bo dala možnost, da razišče različne poklice: ladjedelnica, kovač, rudar, drvar, vinar, spremljevalec, duhovnik ali kmeta.

Glavni cilj v igri - to je ekonomski in vojaški razvoj, kot je vaš značaj, in imperij kot celote. Razvoj je doseči na različne načine: z gradnjo in izboljšav v ropanje in napade na sosede. Igra je zasnovana tako, da si lahko, da zaslužiti denar za razvoj (na primer za pridobivanje sredstev v rudnikih), in jih je mogoče najeti za plačilo delavcev za opravljanje določenih del. Lahko se pridružijo legijo pod poveljstvom bolj izkušenega igralca, ali pa ustvarite svoje, pre-zaslužek izkušnje, ugled in seveda denar, saj boste morali plačati nekaj tako legionarjev.

Torej, romewar spletno igro, v kateri boste lahko

- Heroes boj proti računalniku ali drugih akterjev;

- Izboljšati gospodarstvo mirno, rudarskih virov, gradnjo stavb;

- Ustvarite svojo vojsko, napad, plen in zajemanje sužnje, ali se dogovoriti zaščitne skupine, ki ščitijo civiliste.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more