Zaznamki

Romadoria

Alternativna imena: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria spletu

Ramadoria na spletu - , je brezplačna spletna igra, brskalnik, ki ga nemško podjetje razvilo Looki . Podjetje ima bogate izkušnje pri oblikovanju strategije, ki so se že večkrat dokazano s prejšnjih projektov, saj spletno igro Ramadoria je jasen favorit za naziv najboljšega prostega strategije brskalnika!

O nlayn igre Romadoriya bo obrniti nazaj uro in dal priložnost, da uživajo veličastno časov starodavnih imperijev, dovolite si "iz in v" graditi osebni imperij, sorazmerno z legendarni romansko in počutim v vlogi cesarja.

Sistemske zahteve za igro niso zelo visoke, tako da , da igrajo igre na spletu Ramadoria lahko brez težav. Tako so minimalne sistemske zahteve so:

· Windows 98 / XP / IU / Vista x32/Seven

· Procesor : Intel Pentium III 800 MHz

· 256MB RAM [ _13_]

· 64 MB grafična kartica

Morajo imeti tudi dostop do interneta in brskalnik

Pridružite se v igri Ramadoria je zelo preprosta in razumljiva. Ker Ramadoria online igre brskalnik ni treba prenesti in namestiti igro na vašem računalniku. Če želite začeti igro, boste morali iti na uradni spletni igri in izbiro Registracija Ramadoria izpolnite v majhni obliki, v kateri morate navesti:

· Prijava - ime, ki bo na voljo za uporabnika v igri

· E-pošta [_13_ ]

· Geslo

Prav tako je treba prebrati in se strinjati s pogoji uporabe igri. Na ta Ramadoria registriranih konča, nato pa se samodejno zažene igro.

Na začetku so vsi ukrepi, ki morajo biti napisana poudarjena z zelenimi puščicami in spremlja različne nasvete. Vsak igralec je dal zemljišče, kjer želite začeti ustvariti imperij, s pomočjo njegovega pomočnika Guy. Enostavne naloge razloži osnovna načela igri, igralec je že začenja razvijati urbano strukturo.

Nastopajo na visoki ravni v odnosih z igro na trgu. Vse v igri je naslednja sredstva:

· Denard - je srebrniki, da služi za veliko različnih denarnih transakcijah

· Resource - je zlatniki uporablja za najem vohunov

· Rezervacije - zahteva, da zagotovi čete [ _2_]

· Strelivo - uporablja se za oboroževanjem vojske [ _2_]

· Vino - spodbuda, ki omogoča delo teči hitreje

In gras Ramadoria spletu začne z misijo, v kateri želite zgraditi rimski forum - glavna stavba v igri. Po tem je priložnost za gradnjo tržne gostilno, hiše, različne vojaške objekte. Pomembneje, vse stavbe, razen foruma zgrajena enkrat. S tem igrajo Ramadoria postane veliko bolj zanimiva, saj lahko gradijo velikih mest in pridobili ogromno vojsko.

Pojdi na gradnjo, razvoj in varovanje mesta je potrebno veliko časa in sredstev. Zato grata v spletni igri Ramadoria lahko uporabite dve osnovni strategije.

V prvem primeru je v procesu gradnje je potrebno uporabiti vina prilagoditi delavcev in zmanjša čas gradnje objektov. Ali lahko preživijo več časa in se seznanili z načeli in pravili trga in globlje razumevanje možnosti urbanih stavbah. Na začetku tekme sta obe smeri sprejemljiva, saj imajo novinci imuniteto, ki ščiti nove igralce iz napadajo igralce, ki so že dosegli visoko stopnjo razvoja.

V igri je veliko različnih vrst vojakov (okoli 30). Vendar ne bodo vsi od njih je takoj na voljo igralcu, da začnete podrejeni uporabniki bodo le vojaki. Vendar pa bo doseganje določene stopnje razvoja, s kopičenjem sredstev in po izgradnji potrebnih vojaških objektov mogli uporabljati preostale vojake.

V Ramadoria igrajo je možno, z uporabo tri glavne taktike:

· Obrambo mesta

· Siege

· Battle Field

Seveda za vsako taktiko je treba uporabiti različne vrste vojakov, ki je najbolj primerna za njih. Tako se ustvarja vojsko morali razmišljati o tem, kakšne bitke bo potekal, in ne pozabite na zaščito, sicer bodo tudi najbolj elitne in močne enote, namenjene za napade preprosto raztopi v obrambi.

Omeniti velja tudi visoko stopnjo grafiko v igri, ki je nedvomno eden izmed najboljših iger, ki temelji brskalnika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more