Zaznamki

Rogue Heroes

Alternativna imena:

Rogue Heroes je klasična RPG, postavljena v domišljijski svet. Igrate lahko na osebnem ali prenosnem računalniku. Grafika je poenostavljena slikovnih pik, vendar svetla z dobrimi podrobnostmi. Glasovna igra je visoke kakovosti, glasba je prijetna in vas med dolgo igro ne bi smela utruditi.

Rogue Heroes bo na voljo za prenos na spodnji povezavi. Dogodki, opisani v zgodbeni kampanji, se odvijajo na ozemlju dežele Tasos. V ječah tega prej mirnega in lepega kraja se je začelo mešati zlo. Moč pečatov, ki zadržujejo zlobne titane pod površjem, je oslabela in boginje varuhinje pečatov so bile prisiljene poiskati pomoč. Vaš lik je tisti, ki ima čast sodelovati v posameznem boju s sovražniki in rešiti kraljestvo pred uničenjem.

Preden začnete, preglejte kratko vadnico za boljši nadzor nad svojim likom med igro.

Odločiti se morate za razred svojega lika, prebrati opis in izbrati tistega, ki najbolj ustreza vašemu igralnemu slogu.

V igri Rogue Heroes na osebnem računalniku vas čaka veliko nalog:

  • Potujte skozi ogromen čarobni svet
  • Poiščite skrite artefakte in močno orožje, ki lahko olajšajo glavno nalogo
  • Premagajte zlobne titane na bojišču
  • Izboljšajte svoje bojne sposobnosti in se naučite urokov
  • Obnovite svoje mesto, razširite in izboljšajte ga

To je nekaj osnovnih stvari, ki jih morate narediti, če želite uspeti v igri.

Začnite svoje potovanje. Sprva ne bo posebnih težav, to vam bo dalo priložnost, da razumete mehaniko igre in se bolje seznanite s kontrolami. Ko napredujete, se težavnost nalog in moč sovražnikov v Rogue Heroes g2a nenehno povečujeta, kar vam ne bo pustilo dolgčas. Če igra postane pretežka, izberite ustrezen težavnostni način v nastavitvah.

Titani so zelo močni nasprotniki in jih ni mogoče premagati s preprostim napadom. Eksperimentirajte s taktiko na bojišču, dokler ne dosežete uspeha. Zmaga ni vedno podeljena prvič, pogosto shranite svoj napredek v igri.

Orožje in oklepi močno vplivajo na moč napada in obrambo glavnega junaka. Porabite zlato, ki ga zaslužite za svoje akcije, da izboljšate svojo vas in ne pozabite izboljšati kovačnice, kjer lahko izboljšate ali ustvarite novo orožje in opremo. Kovačnica je pomembna, vendar ne edina struktura, ki vam bo omogočila pridobitev prednosti na bojišču.

Ne hitite naprej po zemljevidu, raziščite vsak kotiček. Tako ne boste zamudili ničesar dragocenega in pridobili boste izkušnje, potrebne za premagovanje najmočnejših sovražnikov.

V igri ne more vsak najti ključa do uspeha, preizkusite različne stile bojevanja, premikajte se po bojišču in ne mirujte, pa bi morali uspeti.

Za igranje igre Rogue Heroes ni potrebna stalna internetna povezava, samo namestite igro in uživajte v dogodivščinah v čarobnem svetu brez povezave.

Rogue Heroes lahko kupite tako, da sledite povezavi na tej strani ali obiščete spletno mesto razvijalcev. Kupite ključ Steam Rogue Heroes.

Začnite igrati takoj, da rešite Tasos pred uničenjem s strani titanov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more