Zaznamki

Vzpon Tomb Raiderja

Alternativna imena: Vzpon Tomb Raiderja, Rice Tomb Ryderja

Rise of Tomb Raider: Lara Croft v novih dogodivščinah.

dogodkov, v katerih so igralci sodelovali v prejšnjem devetem Tomb Raiderju, nadaljuje deseti del akcijske pustolovščine z vodilno junakino Lara Croft Igra Rise of Tomb Raider v letu 2014 po objavi, 13. 11 2015 je na voljo za Xbox 360 z Xbox One.

Nekateri so se požurili, da bi jih prizadeli razvijalci, ki zdaj ne morejo uživati ​​v avanturah, vendar predstavniki podjetja hitijo, da bi pomirili lastnike PlayStationa 4 in Windows, s čimer zagotovijo, da lahko računalnik prenese Rise of Tomb Raider od začetka leta 2016, vendar bo za PlayStation 4 na voljo za konec leta 2016.

Izgled Tomb Raiderja - naprej skozi snežne nevihte.

Ta čas je slavni lovec na zaklad prinesel v Sibirijo. Zdaj njena pot leži v mestu Kitezh "ruski Atlantis", kjer je skrivnost večne mladosti in življenja skrita. Junakinja potuje s partnerjem Jonahom Mayawa.

Njenih

dogodivščin je polnih nevarnosti in ovir, srečanj s agenti Trojice, pa tudi divjih živali in naravnih nesreč. Lov in gibanje počasen snežni vihar, zmrzal in megla. Potrebno je preučiti navade živali, da ne bi padle v tace divjega medveda ali volka in da bi jih uspešno pridobili. Različni prebivalci ostrega območja se pojavijo šele v določenem delu dneva, in z nastopom snežne meteže se skrijejo ob brlogih.

Lara lahko preživi z uporabo razpoložljivih orodij. Zbira minerale, rastline, kože, jih spremeni v oblačila in zdravila. Drugi predmeti bodo služili za pasti, gradnjo lokov, laso, strupene puščice.

Glavni sovražnik junakinje je ostra narava. Nenadoma se lahko začne snežna nevihta ali pa se spusti plaz. Skozi visoke snežne nanose utira pot, se spretno vzpenja po drevesih, dobro plava in hitro teče. Te lastnosti bodo pomagale preživeti, v hladnih podnebjih pa je pomembno najti vir toplote, kar je tudi del naloge.

Larinih oblačil postopoma postaja neuporabno umazano in raztrgano in potrebuje material za novo. Ampak najtežja stvar se bo začela, ko boste morali reševati večstopenjske uganke, ki temeljijo na fizikalnih zakonih ali dešifrirati stare grafite.

Avtorji so delali na realnosti igre in videli najmanjše podrobnosti na predmetih. Kri, umazanija ali mokra mesta na Lari oblačilih so pristna in na njeni koži lahko vidite brazgotine in pore. Če glavne točke združite, boste:

  • Run, plavanje, skok, vzpon itd. d.
  • Obrnite se na Pathfinder
  • Zberite in uporabite predmete
  • Rešite uganke
  • Če želite sodelovati v bitkah
  • Približati se točki

pustolovskih pustolovščin.

Mnogi igralci ne morejo čakati na prenos Rise of Tomb Raider in oditi na osvojitev Sibirije. Medtem ko se Rise of Tomb Raider na računalniku pravkar pripravlja na izdajo, lahko uživate ob ogledu reklam.

Lara čudežno preživi granatiranje, pade s pečine, skoči navzgor, najde skrivni labirint in piše na kamnitih zidovih, odpre prehod do ruševin starega mesta, je izpostavljen novim nevarnostim in pastem, vendar ustvarja neverjetna odkritja. In seveda, v odločilnem trenutku jo oboroženi tekmeci napadajo in začne se streljanje.

Skoro lahko kupite Rise of Tomb Raider, in trije dodatki, ki jih podjetje že pripravlja na sprostitev, za imetnike sezonskih vozovnic bodo brezplačni. Iz prvenec je jasno, da se bo junakinja Rice of Tomb Ryder srečala s čudovito Babo Yago. Zagotovo ima veliko šokantnih zmenkov in se veselimo njih.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more