Zaznamki

Rise of Nations

Alternativna imena: Rise of Nations

To je igra Rise of Nations, pozna v nobeni samospoštovanja igralec. To je resnično klasiko žanra. Igra združuje vse najboljše kakovosti igre narejene v žanru zgodovinske strategije. Vsak ljubitelj grand osvajanja in razvoj kompleksnih virtualnih strategij in načrtov je mogoče najti v igri sami. Pričakujete, predstavniki osemnajstih različnih narodov. Vsak narod ima svoje bonuse, ki so na voljo, da igralec uspešno dokončanje naloge ali iskanje. Moraš se ukvarjajo s šest tisoč let, v katerih so vsi glavni dogodki so v igri. Poleg tega boste morali temeljito obvladati veščine vojskovanja, vohunstvo učijo in naučijo reševati probleme po svetu ali državljanskih vojn.

Če želite začeti igro, boste morali prenesti Rise of narodov. Če želite, lahko prenesete in namestite vse potrebne dodatke in posodobitve, hkrati pa odkriva nove zemljevide, nenavadne in izvirne enot, različne igre kampanjo in druge koristne dodatke.

Igraj Rise of Nations Pozivam vse tiste igralce, ki so nori na igre, ki spadajo v žanr računalniških strategij na podlagi preteklosti. Torej, če mislite, da imate prisotnost vojaško vodstvo tendenc, ki jih je vsekakor treba poskusiti svojo roko na tem projektu. V tej igri ste pričakovali veliko število orodij za razvoj lastnega naroda v povsem različnih smereh.

Razvijalci jo opisujejo kot žanrsko pripadnost RTS. Kot razvijalec, mimogrede, je znano podjetje Big velike igre. Projekt se šteje, da je rojstvo leto 2003 daleč. Ta igra je zelo združuje najboljše elemente globalne strategije. Treba je omeniti, da bo v prihodnosti, ustvarjalci projekta, ki ga upravlja vsaj uporabljati osnovne ideje, ki se izvajajo v Rise of Nation, uporabljajo kot podlaga za druge nič manj priljubljena igra danes Rise of Legends.

Rise of Nations v narodu, so zaščiteni pred seboj z nacionalnimi mejami, ki predstavljajo območja, ki so po mestih in utrdbah. Po legendi igre igralci pripadajo državnih meja, in o njihovem ozemlju, bi lahko z lahkoto postavili različne stavbe in stavbe. Je treba upoštevati točko, da ne moreš graditi stavbo na območju nevtralen in ne pripada. Med igro boste lahko razširila nacionalne meje, raziskovanje novih ozemelj in gradnjo novih čudes sveta.

Nadaljuj naš pregled Rise of Nations bi radi čudes sveta, ki predstavljajo resničnih zgradb in spomenikov, ki se prenesejo v navidezni resničnosti. Po njihovi gradbeni igralci prejemajo nekatere bonuse in promocije, ker imajo posebne značilnosti.

Da vidiš resničnost vseh zgoraj, si lahko osebno, naj ponovno pretehta Vzpon video priklopnika narodov.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more