Zaznamki

Rise of Heroes

Alternativna imena: Rise of Heroes

Rise of Heroes online igre - prost brskalnik strategija genre fiction model, ki temelji prost igrati. To omamljanje svet , v katerem se prepletajo orientalske kulture in stimpankovskie tehnologijo. Obstaja kraj, kot je znanstvena odkritja in magije. Ta izvirna kombinacija je vrhunec projekta Gd-ekipe. Razvijalci so ustvarili izjemno lepoto virtualni univerzum, kjer se zgodba ne razvije klasični scenarij, ampak na popolnoma drugačen način. Če ste radovedni, da vidim, kaj se je zgodilo z dejstvom, da so dogodki v antičnem Bližnjem vzhodu obrnila v drugo smer, ste dobrodošli, da se pridružijo prebivalcev novega sveta. Začel igrati Rise of Heroes, lahko prispeva k razvoju in blaginji lastnim zgledom države, da gledam vse spremembe, ki se sčasoma pojavijo.

Pridružite se v igri Rise of Heroes odpira vrata v življenju najbolj nepozabne avanture. Da bi lahko veže račun na katerega od socialnih mrež, ki vas zanima, morate obiskati igri uradni spletni strani, e-poštni naslov za obveščanje in počakajte črke geslo. To je cela Rise of Heroes profil! Zdaj ste polnopravni uporabnik, ki je vedno in povsod tako, da se zavedajo zaradi obstoječih glasila. Kot je za sistemske zahteve za igro so, potem ne postanejo ovira med vami in tako addicting zabavno. Ker je igra zasnovana, da bi pritegnili ljudi, ki jih ne odvrača. Zato sistemske zahteve niso previsoke. Glavna stvar je, da je računalnik priključen na internet in je imela normalen brskalnik.

Poglejmo, kaj storiti, da bi se razširil na začetku neopazne lastništvo in se spremenila v mogočne moči. Torej, igra Rise of Heroes od vas zahteva, da se naslednje:

- Zaseg tujih ozemelj;

- Gradimo na svojem zemljišču;

- Izboljšanje industrijske tehnologije;

- Izbor junakov (guverner in pomočnikov);

- Skrb za storitve z vojsko;

- Kopičenje bogastva.

Je parcela Tekma je temeljila na PVR-bitke, tako da boste imeli veliko borbe. Potencialni tekmeci so ostali igralci. Toda med njimi lahko najdete tudi dobre zaveznike. Boj za ozemlje, se morate zavedati, da je vsaka zmaga plus za osebno države. Konec koncev, vsak kvadrat zemlje ujet, ne gre zgolj razširitev meja, ampak tudi precejšnje koristi. Obstajajo tudi sklada z NPC. Včasih lahko povzročijo veliko škodo. Moraš se naučiti spopadati s temi znaki.

Ne pozabite, da je velik del Rise of Heroes na spletu odvisna od junakov, ki so najem storitev. Z njihovo pomočjo boste raziskati globalni zemljevid sveta, da bi našli zaklade, kakor tudi za skupine vojakov na osovraženega sovražniki. Igra ima veliko razredov in specializacij junakov. Vsak ima svoje značilnosti, zmogljivosti in s tem funkcijo. Poskusi, da poskrbite, da boste služili junaki različnih kategorij - tako boste zagotovili uspeh vseh načrtovanih operacij!

Rise of Heroes boš igral z trgovino v igri. V svojih sortiment vrste stvari. To povečuje za proizvodnjo in znanstveni napredek pri razvoju države, in opremo za likov, in tako itd Kot je za orožje, ki so na voljo, je razdeljena na take vrste, kot ponavadi, izboljšano in legendarna. Arsenal je sestavljen oklep, ščiti, bracers, meči, sekirami in druge dobrote.

Igrajte igro Rise z dne Heroes - to pomeni, postopoma uporabijo možnosti, povezana v projektu. Več igra, širši razpon od vaših možnosti. Boste zagotovo lahko ustvarili grand imperij, ki so častile svojo moč! Predvidevam, da si ne prestrašiti majhne težave, morda ne boste mogli spopasti z vsemi problemi. Glavna stvar - da malce potruditi! Srečno! Naj načrtovano pooseblja vse!