Zaznamki

Vstali 3: Titan Lords

Alternativna imena: Reisen 3

Projekti, kot je ta, ne morejo ostati neopaženi. Napadalci in radovedni hekerji v vseh pogledih poskušajo razveljaviti vsaj nekaj odtenkov. Risen 3 je igra, ki ni pustila igralnega sveta za minuto. Logično je, da so se po tem, ko so igralci spoznali začetek dela na projektu, začeli napadi na strežnike Pirahne Bytes. Še en poskus, da bi našli vsaj nekaj zanimivih informacij, je bil uspešen. Po puščanju razvijalci niso imeli druge izbire, kot da bi osebno povedali, kakšen projekt so pripravljali in za katere inovacije so se igralci morali pripraviti.

Med uradnim sporočilom za javnost igre Risen 3 na pc so ustvarjalci projekta povedali, da bodo igralci po opravljenem delu in uradnih testnih fazah morali opraviti svet ročnega dela. Vsa dejanja igralca bodo imela svoje edinstvene posledice, zato boste morali igrati s koncentracijo in zelo previdno. V ustvarjenem virtualnem svetu bo igralec za raziskovanje na voljo skoraj vsak centimeter. To bo odličen projekt, izdelan po pravilih igranja vlog.

Uradna izdaja projekta je predvidena za avgust 2014, tako da imajo ljubitelji žanra čas, da se pripravijo. Za razvoj igralnih veščin, lahko celo poskusite iti skozi prejšnja dva dela so prepričani, imate kaj zapomniti v njih. Takšno ogrevanje bo pomagalo v prihodnosti, takoj ko se pojavi priložnost za prenos Risen 3, da pokaže svoje najboljše.

Pripravite se na to, da bo glavna pozornost v igri posebej namenjena preučevanju ozemlja. Če verjamete razvijalcem, bo Risen 3 lahko igral vse lastnike osebnih računalnikov in konzol Xbox in PlayStation. Najverjetneje lahko dobite dostop do distribucij igre iz znanega portala za prenos datotek Steam.

Development in Risen 3 video se izvaja na najboljšem grafičnem motorju. Torej smo prepričani, da bo to pogledalo. Kljub temu, da se igralci od časa do časa ukvarjajo z nakladalnimi zasloni, je njihov videz med procesom igre minimalen. Vsi glavni dogodki igre potekajo v Evropi, v času srednjega veka. Med potovanjem boste obiskali tudi države Sredozemlja in tropske kraje. Ni mogoče nadaljevati s pregledom Risen 3 z opozorilom, da so vse glavne lokacije registrirane ročno, tako da seveda dobro izgledajo. Razvijalci trdijo, da ta projekt izvaja največji svet, s katerim se je studio kdaj ukvarjal.

Kot protagonist se bo pojavil popolnoma nov znak, ki ga igralci ne bodo poznali. V zgodbi na samem začetku igre mojster senc absorbira dušo junaka. Glavna naloga igralca, ki uporablja najrazličnejše vrste orožja v Risen 3, je pomagati glavnemu junaku, da se znajde na temni ali svetli strani. Vaša potovanja bodo napolnjena z nevarnostjo in skrivnostjo, na poti pa boste spoznali veliko nezemeljskih bitij in znanih obrazov!