Zaznamki

Vzpon rimskega cesarstva

Alternativna imena:

Rise of the Roman Empire simulator gradnje mesta z elementi potezne strategije. Igra je zasnovana za mobilne naprave. Grafika je dobra, v stilu risanke. Liki so izraženi s humorjem, glasba pa je izbrana tako, da vas razveseli.

Igra izstopa od drugih. Zelo zanimivo je igrati Rise of the Roman Empire. V tem primeru je vedno nekaj za početi, naloge pa so raznolike in se ne dolgočasijo hitro.

Če na začetku igre dobite majhno rimsko vas, jo boste morali postopoma zgraditi v enega največjih imperijev v zgodovini. A preden se to zgodi, vas čakajo številne dogodivščine.

  • Raziščite svet okoli sebe in poiščite vire, ki jih potrebujete za gradnjo
  • Zgradite dovolj bivališč za hitro rastoče prebivalstvo vasi
  • Razvijte tehnologije, ki vam bodo omogočile gradnjo kompleksnejših zgradb in izboljšanje obstoječih zgradb
  • Ustvarite močno vojsko, ki bo pomagala zaščititi vaše posesti, in jih pozneje znatno razširite
  • Nastavitev trgovanja

To je le majhen seznam stvari, ki vas čakajo v igri. Toda preden začnete, si oglejte kratko vadnico, da izveste vse o upravljanju.

Poslušajte svetovalce, saj noben vladar ne more pokriti vodstva vseh v hitro razvijajočem se imperiju.

dva svetovalca:

  1. Poveljnik Ovid z bogatimi izkušnjami in nagradami je šel skozi številne bitke. Vredno ga je poslušati v vsem, kar je povezano z vojaškimi zadevami.
  2. Asteria je kompetentna menedžerka in ekonomistka. Pomagal bo določiti prioritete pri gradnji in vam povedal, kje je najbolje porabiti denar. Poleg tega je zvit in moder diplomat, ubogajte jo.

Vi se odločite, kako boste razvili imperij, ker ste v njem Cezar. Osredotočite se na gradnjo in razvoj ali pa posvetite več časa osvajanju. V vsakem primeru se boste morali ukvarjati z obojim, vi se le odločite, čemu boste posvetili več pozornosti. Barbarska plemena bodo redno napadala. Najboljše zdravilo za to je, da jih najprej napadete. Brez znanosti in gospodarstva nikamor. Za vzdrževanje močne vojske je potreben denar, najboljšega orožja pa ni mogoče dobiti brez razvoja kovaštva.

Bitke potekajo v poteznem načinu. Izmenjujete se s sovražnikom in premikate svoje bojevnike po polju, razdeljenem na šesterokotnike. Tak bojni sistem je precej pogost v različnih igrah. Če imate radi potezne strategije, verjetno že veste, kako ravnati.

Samodejni bojni način olajša boj z enotami, ki so veliko šibkejše od vas. Z močnim nasprotnikom je bolje voditi bitko osebno, da pridobite prednost.

Trgovina v igri vam omogoča nakup dodatnih virov ali uporabnih artefaktov za valuto v igri in pravi denar. Obstajajo redne razprodaje in popusti. Toda zapravljanje denarja ni potrebno, lahko igrate udobno tudi brez njega, vendar se bo vaš imperij razvijal nekoliko počasneje.

Rise of the Roman Empire lahko brezplačno prenesete na Android, če sledite povezavi na tej strani.

Namestite igro in spoznajte, kako je upravljati mogočno državo v času njenega razcveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more