Zaznamki

RF Online

Alternativna imena: Rising Force Online, RF Online

Znanstvena fantastika pustolovščine in romance, v eni spletni igri, želijo biti v tej realnosti? Potem Dobrodošli v svetu RF na spletu , kjer si nepozabna avantura, nenavadne znake in edinstven sistem črpanja, pa tudi osupljivo grafiko in fantastično (v vseh pomenih) vzdušje. Online igre Rising Force je bila ustvarjena, da bi osvojil svojo zabavo, estetiko in dinamiko, pa je treba, z uspehom in naredi na internetu.

Povsem naravno je, da ima taka spektakularna tekma svoj nabor sistemskih zahtev, tako da preden boste igrali igro RF na spletu , se prepričajte, da jih vaš računalnik izpolnjuje. Tako operacijski sistem - Windows XP, Windows Vista ali Windows 7, Pentium ali Athlon procesor s frekvenco 1. 5 GHz, 512 MB RAM, 4. 5 GB prostega prostora na trdem disku, Radeon 9600 SE ali Fx5200, stabilen visoke hitrosti internetne povezave. Morali namestiti ali nadgraditi Direct X (9 zaželen. 0s).

Naslednja, kaj je govoril o tem, kako lahko preverim, v igri RF na spletu . Ona je malo težje, ker je na spletni strani v igri ne morete ustvariti račun. Da bi to naredili morate iti za igre strežnika skupnosti, ki vključuje igre RFonlayn. Na strežniku, kako ustvariti svoj račun (in vključno z registracijo RF na spletu ), ki vas popelje od moči minuto, saj zahteva samo vnesite naslov v trenutnem predalu in kodo za preverjanje. Poleg tega registracija Rising Force Online je na voljo uporabnikov Facebook je "samo morali potrditi svojo namero in se prijavite.

Next stage - ohranjanje in montaža igre stranko (poseben program zažene igro na vašem računalniku), brez katerih igrajo igre na spletu Rising Force ne moreš. Po uspešni namestitvi, morate izbrati strežnik, na katerem, da ustvarite svoj značaj. Strežniki v igri osem (azurit Bekar, otoka Catan, ASU, Rastrojstvo, Falgon, pešcev, Novus) na vsaki dirki dominira ali Accretia ali raso Cora. Poleg teh dveh dirkah v igri je še vedno prisotna dirka Bellato, in sicer v skupnem znesku v igri obstajajo tri dirke.

Prva dirka - Bark. Njeni člani - to je skoraj da ljudje, ki so obdarjene z nekaj magičnih moči, na primer, lahko povzroči duhove v posmrtnem življenju. Ti duhovi aminusami ime, imajo uničujoče in, v resnici, so glavno orožje očitke. Druga dirka Accretia - dirka bitij neyromehanicheskih (roboti, vozila), ki oblikujejo njihov Akretianskuyu vojaškega imperija. Ti roboti - racionalna bitja in nežive, so oboroženi z raket, ki pošiljajo, da ukaz kjerkoli je to nalogov njih. In tretja dirka - Bellatto, robotska rasa čarovnike. Ustvarili so svojo federacijo in voditi politiko širitve v vseh smereh. So kruta in krvoločnih kolonialisti, glavna sila, ki so legije oklepnih robopehoty - njihovo ime MAU. Ob upoštevanju značilnosti izbranega strežnika, odloči, kateri rasi in tudi odločijo, da se pridružijo razred in specializacije, s katero boste igrali Rising Force online. Treba je omeniti, da sem si dala veliko priložnost, da prilagodite vaš lik, spreminja vse svoje zunanje parametre.

Za začetnike se vse začne z izobraževanjem in predanost osnovne nianse v igri, nato pa narediš quests in boj pošasti. Na njih si lahko, da svoje znanje in zaslužil velike bonuse za izravnavo. No, potem pa na višjih ravneh, boste lahko uživali spektakularne in velikih bitk za nova ozemlja. RF na spletu igra, v kateri sta dve sistem bojevanja - igralec proti igralcu, in kraljestvo proti kraljestvu (PVP / RVR). Glavni cilj bitk - priti do čipa, ki vam bo z varnostjo in zmožnost, da določajo pilotiranje, da zaslužijo dovolj sredstev.

Na koncu smo ugotovili, da lahko v vzhajajočega spletno igro sil na prvi se zdi dolgočasno, ampak verjemite mi - to je le zatišje pred nevihto, in kaj "storm" - obsežno, fantastično in neverjetno spektakularno.