Zaznamki

Resident Evil 6

Alternativna imena: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - računalniška igra v žanr tretji strelec oseba. Game Resident Evil 6 pozdravlja vse ljubitelje fantazijski svet groze. Razvijalci iger, podjetje Capcom, dal maksimalne napore za izboljšanje vse prejšnje dele. Toda, v skladu s katerim ni ventilatorji, deveti del igre ni bistveno izboljšala. Pred vami do zadnjega niza maščevanje ogromno tako imenovane serije Resident Evil. Tudi če niste seznanjeni s prejšnjo serijo, to ni nič, saj vsak nov del zgodbe se začne od začetka.

Seveda, preden začnete igrati, je zaželeno, da se glasi pregled nad igro in videli, Resident Evil 6, video posnetke na internetu. To bo zelo olajšalo proces igri. In potem lahko obiščete spletno stran in igre Resident Evil 6 prenesi.

Game Resident Evil 6 je razvoj izmišljeni dogodki Amerike. Toda stvari se premikajo po vsem svetu.

Začnite igro Resident Evil 6 lahko igrati čim prej izberite iz zgodbo, ki se bo začel igro. Tukaj je štiri zgodba akcija, tri od njih v parih protagonistov, in enotna

• Leon in Helena;

• Chris in Pierce;

• Jake in Sherry;

• Ada Wong.

Leon in Helena - Secret Service sredstvo Leon Kennedy in njegov partner Helen Harper. Če ne želite, da igrajo nobene novosti z novimi trendi. Tu boste urejeno, vedno poslušate šumenje prihajajo nenehno streljanje z nekaj krogel v posnetku.

Pearce in Chris - Chris Redfield značaj in njegov pomočnik Pierce Nivens. Obstaja veliko streljanja, eksplozij in bitk z velikimi pošasti.

Jake in Sherry - sin glavnega antagonista Albert Wesker, vojaki - plačanec vojaki in tajna služba Sherry Birkin. Vojaško, da so šibki v primerjavi s prvima dvema. Boste vedno na begu.

Ada Wong - klasična različica. Udeleženec večjega procesa za odpravo pošasti in mutanti. Obstaja veliko ugank in učinki adrenalina.

V igri Resident Evil je 6. orožje v velikih količinah. Dovolj oprema za dostojno pogled na bitko.

Plot Tekma je zelo zanimivo. Dogodki odvijajo v letih 2012 in 2013. Okoli vzrok želje predsednikovega za razkritje tajnih ameriških dogodke v letu 1998. Ubij ga, in na podlagi prvega zgodbe v igri je vezana. Evo štiri vrstice so tesno prepleteni.

V zvezi z ročnimi pošasti v tem delu so dobili priložnost.

Game Resident Evil 6 dejansko dobil izboljšano grafiko, z dobro upodobitev likov v igri. In kar je najpomembneje z odlično upodobitev zombijev in drugih mutiranih pošasti. Idealno za prednapenjanje grozljivo situacijo. Dober izbor avdio odlično dopolnjuje celotno sliko o igri Resident Evil 6. Se vam zdi, da pridejo na resničnih dogodkih dogaja s tabo.

Pohitite hitrejši prenos Resident Evil 6 in nadaljuje, da se poteguj za igro in da bi dosegli najboljše rezultate zmago.

Srečno igranja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more