Zaznamki

Resident Evil 5

Alternativna imena: Resident Evil 5

Resident Evil 5 igra - multiplayer računalnik tretja oseba streljačina. Proizvajalec družba vložila maksimalne napore in dušo, ampak kaj se je zgodilo na koncu ni zelo zadovoljen z navijači. Game Resident Evil 5 je eden od velikih kosov tako imenovanih iger iz serije Resident Evil. Pregledi pravijo, da je to precej podobno njeno prejšnjo Resident Evil 4. Ampak to je tudi zanimivo bitka z žrtvami virusa.

Game Resident Evil 5, kakor koli računalniško igro, se prepričajte, da imajo določen postopek pred začetkom tekme. Prosimo, Resident Evil 5 nalaganje iger, nato pa nadaljuje z igranjem.

Je treba pozornost nameniti fabule dogodkov v igri. Navsezadnje sledila po incidentu, povezane s širjenjem T - virus. Te grozne izmišljeni dogodki odvijajo v letu 2008. V zvezi s tem servis organizovuetsya B. A. In ti nastopa kot zastopnik.

Resident Evil 5 začnete igrati veliko potem izberite svoj značaj. In tukaj so predstavljene kot takšne:

• Albert Wesker;

• Chris Redfield,

• Sheva Alomar,

• Riccardo Irvan;

• Josh Stone,

• Jill Valentine;

• EXCELLA Giono.

Albert Wesker - vodilni antagonist in izkušeni kapetan odstop služenja vojaškega roka. Albert zaveznik enega od farmacevtskih podjetij.

Chris Redfield - glavni lik v igri. Predstavnik B.

Sheva Alomar - organizacija zastopnik B. Krajšim delovnim časom in workmate Chris.

Riccardo Irvan - negativni učinek - bio - terorizma, ki delajo za farmacevtsko podjetje.

Josh Stone - Predstavnik B. Vrhovni več kot Sheva Alomar.

Jill Valentine - Irwin je telesni stražar. Dekle z dovolj originalni kostum zdravnik.

EXCELLA Giono - vodjo farmacevtskega podjetja, negativen znak. Lepo in arogantna oseba.

Za obrambi in napadu v igri Resident Evil je 5 orožje predstavila na najboljši možni način. Za vašo uporabo veliko različnih vrst strelnega orožja: pištole, šibrovke, mitraljezi, puške, pištole, izstrelitev granat, brzostrelkami in taser. Več in orožje ločeno samo za Sheva.

V vlogi svojimi sovražniki so ljudje, ki so agresivni proti vsem - Maggini. , Oziroma, ko so postali ti virusi.

Vaš glavni cilj - uničiti farmacevtske MANGINI in kopanje, in da se prepreči nadaljnje širjenje virusa.

Z motiv prejšnje igre je razdeljen na več manjših kosov in šest večjih poglavij. Zaključili poglavje, lahko ponovno predvajati, morda vedno bolj zapleteni.

Pred igri, vam svetujemo, da preberete pregled dodatkov, da vidim, Resident Evil 5 video posnetkov. To bo pomagalo, da se seznanijo z igro pred začetkom igranja.

Potem si lahko prenesete Resident Evil 5 na spletni strani. Lahko povabite tudi prijatelje in igrajo spletno omrežje, ki omogoča to različico.

Upoštevajte, da je grafika v igri je izboljšalo, vendar pomanjkljivosti Resident Evil 4 tudi sposodil, da ni zelo vesel.

Dobro igraš!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more