Zaznamki

Resident Evil 4

Alternativna imena: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - računalniške igre tretja oseba streljačina. Resident Evil 4 Igra se odvija dogodke v tem horror filma. Vedno mora biti na straži. To je del podobno kot njegovi predhodniki. Pred vami cela vrsta iger. In to je samo serija ogromen serije Resident Evil. Ste čakali grozljivih pošasti, reševanje letenje, streljanje in eksplozije in vse, ki se prilagaja igre Resident Evil 4.

Pred igralni mreže kažejo, boste končali branju tega pregleda in brskanje po spletu Oblikovan Resident Evil 4 video. In potem lahko hitenje igre Resident Evil 4 prenos na spletni strani.

4 Igra je v Resident Evil je zelo preprosta, vendar seveda zabavno. Dogajanje je začel leta 2004. Protagonist igre bo sprostila in varstvo hči ameriškega predsednika. Ta javni uslužbenec ima nekakšne nadnaravne moči, vendar je dovolj pameten in močan.

Torej, v igri Resident Evil 4, obstajata dve glavni liki:

• Leon Scott Kennedy;

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - vyzvalitel predsednikova hči Ashley. Država zaposlenih in glavni lik v igri. To je vaš lik, in samo on. Obstaja eno poglavje, v katerem lahko nadzorujete malo Ashley, in da ne bodo imeli posebno opremo. Glavna naloga njegove oberigat dekle.

Ashley Graham - hči, ki je bila ugrabljena s strani verskega kulta. Šibek značaj in protagonist kot breme, ker potem Leon ga najde, mora živeti in jo pripeljite domov nepoškodovan. Vendar pa lahko uporabite nekatere tipke za nadzor svoje ukrepe oziroma naročanje. Prav tako pomaga vaš lik - za prikaz namigov, vzponov in odpira vrata do vaše-breaking nazaj junaka.

Če ne morete rešiti dekle iz pošasti, temveč so jih ugrabili in ubili njo, ti odstopajo od igre. torej ta krog ne uspe. To je glavna - Vaša naloga je zaščititi hčerko predsednikovega.

V uporabi značaja Resident Evil 4 orožje predstavljeni v zadostni količini in sorte. Vendar posodobitev je na voljo - lasersko vid, ki močno poenostavi postopek za vas iger.

Glavni sovražnike na vaš način, to krvoločnih Prebivalci vasi - GANADO. Ko tako preprosto ljudi, ki živijo in kmetov. Toda po okužbi z virusom Las - Plagas, postanejo brezdušna pošasti.

Igra predstavlja tudi dodatke, načina bonus: "razšli", Assigment Ada, «The Mercenaries".

Opazil, da se razvijalci odločili, da še vedno zadovoljiti navijače in daje najboljši pogled na urnik igre, osvežujemo. Čeprav še ni na ravni najbolje, vendar boljši od prejšnjih delov. Zvok v intenzivnih trenutkih v igri je precej zastrašujoče, da se tresel po telesu. Ne, ne moreš samovoljno strah.

Prenesi Resident Evil 4 na mestu in lahko pospeši osvoboditev dekleta. Po Ashley čaka na vašo pomoč. Ne pozabite, da nas obvestite o tem razburljivo igro svoje sotekmovalce. Kaj bi se jim je zdelo vse resnost in tveganje za razvoj dogodkov.

Lep igranja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more