Zaznamki

Resident Evil 2

Alternativna imena: Resident Evil 2

Večina iger na temo filma, uživajte noro priljubljena med igralci računalniških iger. Kaj lahko rečemo o legendarnem Resident Evil. Vsi filmi v tej seriji in občudovale pričakovati. Game Resident Evil 2 - ločeno potrditev tega. Do danes, glede na statistične podatke, ta igra je najbolj uspešen komercialni projekt. To je drugi del zabava željah. Glede na najnovejši svetovni razpršeni več kot 5 milijonov izvodov. In ti podatki zbledi v primerjavi s tem, kako čudovito sprejeta in aktivno objavo komentarjev igralce, seznanili samo s projektom.

Tudi mnogi izmed najresnejših igralnih kritikov priznava, da so igre Resident Evil 2 lahko šteje za najbolj uspešen del. Projekt ni le uspešno prestal vse najboljše elemente, ki se izvajajo v prvem delu, ampak tudi dodal veliko novih. Prvič, vaše oči bo hitenja kvalitativno spremenjeno urnik. Prav tako so se razvijalci odločili, da dodate na Resident Evil 2 nove vrste orožja. Drugo presenečenje za ljubitelje projekta - izboljšanje igranja. Prej bi lahko igričarji potekal le po dveh osnovnih scenarijev, zdaj pa se je njihovo število povečalo na štiri.

V Resident Evil 2 se bo sedaj lahko igrali v znamenitem mestu z imenom rakun. V tem delu so igralci bodo mogli obiskati okuženo mesto in obiskali policijsko postajo pogledati v kanalizacijskih ljudi in si oglejte številne druge lokacije.

Plot Tekma je nam pripoveduje o dveh glavnih likov, ki iz osebnih razlogov pridejo v mesto. Soočajo z nevarnostjo, se odloči, da bo storil vse, da bi na koncu dobili iz tega nevarnem mestu živi in ​​nepoškodovane.

Če želite začeti igro, boste morali za prenos Resident Evil 2 ali kupiti CD. Ta del igre je bil predstavljen na dveh diskov, tako da projekt obljublja, da bo zelo obsežen in zanimiv.

Posebno pozornost je treba nameniti za zvok. Še vedno je igra, ki ga spremlja atmosferskih, strah mongering melodij, ki je najbolj primerna v celotno situacijo. Kljub temu, da je projekt šel ven za dalj časa, lahko soundtracks, naj jim ta dan mogoče najti v igralce veliko igralcev. Nekateri napevi so celo igral simfonični orkester, japonski.

Ko si lahko prenesete Resident Evil 2, sami poskušali raziskati novo ozemlje. Igra je na voljo za vse vrste konzol in na katerem koli operacijskem sistemu. In vam bo zadovoljen z dejstvom, da ima vsak lik v igri svojo zgodbo. Ta odtenek je še poročal tisk ločeno.

Da vidiš vse radosti tega projekta, boste morali iskati Resident Evil 2 video priklopnega vozila. Ta video vam bo pomagal priti najbolj popolno in natančno sliko o igri in povej vse glavne novosti in prednosti. Mudi, da vidim!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more