Zaznamki

Resident Evil 4 Remake

Alternativna imena:

Resident Evil 4 Remake posodobljena izdaja 4. dela kultnega trilerja. Igrate lahko na računalniku. Grafika je posodobljena, teksture so prerisane v višjo ločljivost, povečale pa so se tudi strojne zahteve. Zvok in glasovna igra sta izboljšana, glasba pa je izbrana tako, da ustvari temačno vzdušje grozljivega Raccoon Cityja.

Zgodba posodobljene različice igre je še vedno dobra. Ste na misiji reševanja predsednikove ugrabljene hčerke iz mesta Raccoon City. V tem majhnem naselju se je zgodila katastrofa, ki jo je povzročil človek in je prebivalstvo spremenila v strašne humanoidne pošasti.

Reševalna misija bo težka:

  • Raziščite mesto in poiščite uporabne predmete in orožje
  • Ponovno ustvarite, kar se je zgodilo
  • Poiščite vse namige, ki vodijo do lokacije dragocenega talca
  • Pomagaj ji iz tega peklenskega kraja in pojdi ven sam

Med pustolovščino boste morali iztrebiti smrtonosna bitja, v katera so se na vaši poti spremenili domačini.

V takem kraju je zelo težko preprosto preživeti in poleg preživetja boste morali poskrbeti za pomembno nalogo. Če ste igrali prvo izdajo, potem ne bo težko ugotoviti nadzora. Ampak, če je to prvo seznanjanje z igro, potem so razvijalci zagotovili kratko vadnico, ki bo v tem primeru koristna.

Ko napredujete, boste srečevali vedno več nevarnih prebivalcev tega strašnega kraja. Pridobite izkušnje, da izboljšate svoj značaj in izboljšate bojne sposobnosti. Pozorno preglejte vse kotičke na poti, da ne zgrešite kompletov prve pomoči, streliva in močnejšega orožja, ki vam bo na poti prišlo prav.

Iztrebite pošasti glavnega junaka po imenu Leon S. Kennedy bo uporabljal predvsem strelno orožje. Varčujte s strelivom, saj se v mračnih pokrajinah zakletega mesta skrivajo strašna bitja, ki jih ni mogoče ustaviti s prvim strelom. Najbolj nevarni so šefi, ki jih je tudi s pomočjo granat težko ubiti. Uporabite prikritost, da preprečite, da bi vas sovražniki odkrili, in napadite s presenečenjem.

Po mestu morate potovati tako peš kot s pomočjo vozil, kot je čoln ali voziček v rudniškem prehodu. Zaradi tega je igranje bolj zanimivo in raznoliko.

Kakovostna grafika, vendar je pokrajina mračna, kot samo mesto. Težko je uganiti, kakšne grozote se skrivajo v senci za naslednjim ovinkom.

Igranje Resident Evil 4 Remake bo všeč tako tistim, ki že poznate igre iz te serije, kot novim igralcem. Dobro je poznati zgodovino, da bi razumeli zaplet, ni pa nujno. Igra je ločena pripoved in vse informacije, ki vam bodo pomagale razumeti, kaj se dogaja, vam bodo povedali pred začetkom igre.

Brezplačen prenos Resident Evil 4 Remake na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na platformi Steam ali na spletni strani razvijalca.

Začnite igrati takoj, da čim prej priskočite na pomoč ujetniku, ki je v življenjski nevarnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more