Zaznamki

Requiem Online

Alternativna imena: Requiem

Requiem Online Game - MMORPG s fantastično stranko, akcije, ki poteka po apokalipsi. Znajdete v svetu, kjer mutanti in neprekinjeno delovanje semkaj in kiborgi. Da jih uničijo, moramo urediti prelivanje krvi. Poleg tega so se igralci sami ne morejo vedno sobivajo v miru. Pogosto nick med spopadi, zmagovalec, ki gre najmočnejši. V starodavnih Etergii neusmiljeno divja vojna, ozračje segreje prevarano. Čedalje težje preživeti. Poleg tega so močni in odporni Temperiony hrepenijo prevzeti oblast. Znanstveniki se trudijo, da bi jih ustavili in delajo na skrivnem projektu. Nekatera področja znanosti in tehnologije, začela hitro hitro razvijajo. Cilj vsakega igralca - uničiti čim več vile bitja, da bi preprečili dokončno katastrofo, kar lahko privede do uničenja vsega sveta. Postanejo uvršča pogumni in naredite svoje najboljše zavoljo svetlejšo prihodnost!

Ker Requiem Online ne zahteva nobene namestitve odjemalca, morate biti prepričani, da vaš računalnik vas ne bo pustil. Preveriti te nastavitve:

  1. OS Microsoft Windows: XP SP2 SP3/Vista / 7 SP1;
  2. Pentium IV procesor 2. 0 GHz
  3. Grafična pospeševalnika ni pod Geforce FX 5600 128 MB s podporo za Pixel Shader 2. 0;
  4. DirectX 9. 0C;
  5. Prostora na trdem disku, 4 GB;
  6. RAM 1,5 GB.

V igri Pridružite Requiem Online bodo ti legitimni uporabnik, in jih lahko vedno prišel nazaj, da preživijo nekaj krvavih bitk. Ustvarite račun preprosto. Requiem Online registracija pa se ne zahteva, da zagotovi dodatne informacije, se, razen v vaš e-poštni naslov. Potrebujemo tudi, da se strinjajo s pravili projektnega Ingamba. Potem bodo na e-poštni naslov se pošlje kodo za aktiviranje. Uporabite ga odkrili edinstveno virtualno vesolje z zanimivimi doživetji.

Requiem na spletu - to je habitat od štirih dirk, med katerimi boste izbrali najbolj primerna. Bartuki (na voljo razredi - barbarski in šamani), močna in zelo united, neprekosljivo v zunanjem delu, vendar črpa znanje magije. Maščevalen in maj maščevanje v vsakem trenutku, temveč tudi dolgoročno ne pozabite dobro opravljeno delo in so pripravljeni nesebično pomagati prijateljem. Ksenoa (na voljo razredi - puščice in čarovnike) - dirka krhka bitja niso zelo močni fizično. Vendar pa so spretno uporabo magične uroke in naredil odlično delo s spopadi v daljavi. To je tistih z visoko inteligenco in uma, poleg njihove pogosto pomaga agilnost in pozornost. Turan (na voljo razredi - bojevniki in Templarji), pohvali ravnotežje med fizično moč in duševnih sposobnosti. Oba sta odporna in močna in pametna, in dobro učljiv. Ali imajo edinstveno priložnost - sposobnost, da absorbira drugih ras. Crooks (na voljo razredi - lopovi in ​​demoni) idealna znani morilci. To je najbolj aroganten, tigrish dirka. Njihova hladnokrvni nemirnost vzrok kri strdi v venah. Srečanja z njimi niso samo nevarni, vendar smrtonosna.

Izberite svojo pot razvoja in začeti izboljšati s pomočjo genetskega inženiringa sposobnosti, ki daje Requiem Online značaj igre od začetka. Dlje ko črpa - močnejši in postal nepremagljiv!

Igrajte igro Requiem Online - povprečna šel skozi veliko poskusov. Nepričakovani dogodki se pogosto pojavljajo ponoči. Čez dan temne sile spati, in imate priložnost, da se dih in samo pogledam okoli. Če je vaš pogumen srce hrepeni dober dobiček, pojdite v ječo. Za uspešen prehod boste nagrajeni z različnih kosov oblačil in tsennymialfa gammakseony, močnimi rokami. Vsaka pošast ubil - to je priložnost, da bi dobili koristne element. Poskusite in vaš trud ne bo ostal neopažen!

PvP sistem ni le kaotičen težav. Tukaj je vse, kar je dobro premišljena in podrobno. Vsak udeleženec ima pravico, da sodeluje v veliki bitk ceha (pod pogojem, da so člani enega od njih), povzročijo osovraženi tekmec na dvoboj ali pa uporabite Pla yer Kill , nenadoma ubil. In še presenečenje je pripravila Requiem igra - cross-strežnik bitk. Ta natečaj, v katerem sta obe strani vključenih približno 500 zabava. Verjemite mi, to je res neverjetno!

Treba je omeniti, da so se ustvarjalci poskrbeli za vse podrobnosti, da igrajo Requiem Online je bila udobna. Na primer, lahko uporabite sani prevoz ali izobraževanje hišnega ljubljenčka, ki bo realna pomočnik. Nemogoče opisati vse prednosti te odlične igre. Bolje je, da začnete Requiem Online igre in ceniti svoje prednosti! Ste čakali dobrih izkušenj in morje adrenalina! Srečno!