Zaznamki

Rebel Inc.

Alternativna imena:

Rebel Inc politični simulator z elementi ekonomske strategije. Igra je na voljo na napravah Android.

Grafika je dobra, glasba prijetna in nemoteča.

Igro je razvil studio, ki ga igričarska skupnost pozna kot ustvarjalca priljubljene igre Plague Inc, ki je osvojila srca več kot 68 milijonov igralcev po vsem svetu. Ljudje, ki poznajo to igro, najverjetneje že ugibajo, kaj lahko pričakujejo tokrat. Tukaj je popolnoma nov projekt z več funkcijami, zaradi česar je še bolj zanimivo igrati Rebel Inc.

Tokrat prevzamete nadzor nad povojno družbo. Čeprav je konflikt končan, je treba opraviti še veliko dela.

  • Stabilizirajte gospodarstvo
  • Financiranje znanstvenih in skupnostnih projektov
  • Spremljajte razpoloženje skupnosti in preprečite začetek upora
  • Upravljajte proračun tako, da bo javnost zadovoljna z vami

Igra je neverjetno realistična. Odzivi javnosti so premišljeni do najmanjših podrobnosti in čim bolj podobni vedenju resničnih ljudi.

Da bi dosegli takšen realizem, so razvijalci opravili veliko raziskav in se celo posvetovali s politiki, družbenimi aktivisti, finančniki, predstavniki podjetij in novinarji. Vse to je omogočilo ustvarjanje neverjetne igre.

Vaša naloga je vzdrževati red v 7 regijah, od katerih je vsaka edinstvena. Upoštevajte značilnosti voditeljev, ki so odgovorni za določeno ozemlje, geografsko lego, podnebje in javno razpoloženje. Brez tega znanja bo težko doseči uspeh. Preučite vsako področje pod vašim nadzorom, da izboljšate učinkovitost upravljanja.

Iskanje ravnovesja pri uporabi virov ni enostavno niti v mirnem času, še težje pa po dolgem konfliktu, ki je izčrpal gospodarstvo. Vedno so nezadovoljni in žal bo skoraj zagotovo prej ali slej treba uporabiti silovite metode za zatiranje vstaje. Delovati je treba zelo previdno, da ne bi izzvali novega uničujočega konflikta v družbi.

Ne pričakujte, da vam bo uspelo prvič. Naučiti se upravljati več regij hkrati in še tako v tako težkem zgodovinskem trenutku je nemogoče brez napak. Neuspeh v prvih minutah igre vam bo pomagal bolje obvladati mehaniko igre in naslednjič ravnati bolj previdno.

Zahvaljujoč nasvetom na začetku igre, pripravljenim za začetnike, se lahko hitro in enostavno naučite upravljati vmesnik igre.

Za igranje igre ne potrebujete internetne povezave, samo namestite igro in zabavali se boste lahko kjer koli.

Ta igra ni le zabaven in zanimiv način preživljanja časa. Lahko se veliko naučite in izveste več o svetovnem redu in težavah, s katerimi se soočajo voditelji držav in velikih korporacij.

Rebel Inc lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in pomagajte svetu, da se po konfliktu vrne v normalno stanje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more