Zaznamki

Kraljestvo Boga Mad

Alternativna imena: Kraljestvo Boga Mad

Če imate radi igre v žanru "domišljije", je ta projekt za vas. Igra Realm of Mad Boga -, kar potrebujete, da se sprostite v svojem prostem času in ga porabili zabavno in zanimivo. To je multiplayer online igra, ki vas ne zahteva namestiti nobene dodatne programske opreme ali stranke. Tako da lahko igrate neposredno iz vašega priljubljenega brskalnika. Glavna značilnost igre - strip zvrst, v kateri se izvede. Do danes, tekma se ponaša z vojsko oboževalcev, ki se dnevno obnavlja z novimi in novimi udeleženci.

Kot lahko vidite iz naslova, področje Mad God Online - igre, ki poteka v kraljestvu, ki je vladal norih boga. To seveda vpliva na vse ostale prebivalce kraljestvu. V igri ste pričakovali veliko več nivojev, od katerih boste morali počakati bala pošast. Ker je to multiplayer igre, tradicija pa se lahko pridružite z drugimi igralci in poskusiti zmagati skupnih prizadevanj vseh sovražne sile so. Projekt vmesnik prilega njeno razpoloženje - pozitivno, dobrosrčen, komičen.

Je treba Ker govorimo o spletni igri, je treba opozoriti, da je za začetek igranja v sfero Mad registracijo Boga je potrebno. Na tej točki v projektu ni prilagoditve za ruske igralce, ampak o tem, ali je bila prevedena v ruščini v bližnji prihodnosti, ne zavezujejo, da bodo rekli. Vendar pa to dejstvo ne bi smeli zamenjevati. Kot izkušen igralec, boste lahko, da se ukvarjajo z vsem, o svoji in tudi brez slovarja - intuitivno. Pred letom dni se je igra vezana na Steam.

Za začetek postopka registracije, morate opraviti ustrezno povezavo "register", ki se nahaja v zgornjem desnem kotu ekrana.

Videli boste prijavnico s polnjenjem lahko začnete v sfero Mad God igro. Pozorno preberite vse sistem namig, tako da bo lažje izpolniti polja. Boste morali vnesti svoje geslo za prijavo, in zagotoviti sistemsko administracijo vaš e-poštni naslov.

Glavni cilj igre, kot je navedeno zgoraj, - ubiti pošasti. Če želite to narediti, bo vsak igralec dati orožje. Večina kontrol pomeni kolektivno igro. Za vsak dosežek za vse uspešno zaključil poslanstva in nalog udeležencev projekta igralci prejmejo izkušnje točk, ki so potrebne, da izpolnjuje pogoje za naslednjo stopnjo. Potem igrajo igro Realm of Mad Boga je še toliko bolj zanimiva, ker je večji sposobnosti značaja in pojava novih pošasti. Skupaj zaslužite točke veliko hitreje in lažje.

Do danes Igra je na voljo za vseh 14 glavnih razredov likov:

Tatovi.

Strelci.

Duhovniki.

Wizards.

Knights.

Assassin.

Paladins.

Mistiki.

Necromancers.

Warriors.

Hunter.

Tryukachi.

Warlocks.

Ninja.

Vsi ti znaki lahko igrajo Kraljestvo Mad Boga je brezplačna.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more