Zaznamki

Pripravljen ali ne

Alternativna imena:

Ready or Not taktična prvoosebna streljačina. Igra je na voljo na PC-ju. Grafika je neverjetno realistična in podrobna. Likom glas posojajo pravi igralci, orožje zveni verodostojno. Glasbeni zapis pomaga ustvariti mračno vzdušje v igri.

V tej igri boste izvedeli več o delu policijskih specialnih enot, sodelovali v operacijah talcev in rešili številne druge težave. Policisti imajo zelo nevarno in težko delo, ki pa zna biti tudi zanimivo.

Ne bi se smeli lotiti tako pomembnih nalog, preden ne zaključite kratke vadnice. Potrebovali boste vse svoje spretnosti, da zagotovite uspeh svojih misij.

Če želite prestati vse teste, boste morali poskusiti:

  • Preučite zemljevid območja, kjer bo potekala operacija, in pripravite akcijski načrt
  • Odločite se, katera oprema bo najbolj uporabna med to misijo
  • Vključite strokovnjake, da povečate možnosti za uspeh, to so lahko vodniki psov, ostrostrelci, saperji in ljudje drugih poklicev
  • Dokončajte misije sami ali s prijatelji v sodelovalnem načinu

Ta seznam vsebuje glavne dejavnosti, ki vas čakajo med igranjem Ready or Not na računalniku.

Igra ima več načinov, zato je bolje, da začnete s kampanjo in ko jo dokončate in pridobite izkušnje, se preizkusite v dvobojih za več igralcev proti resničnim nasprotnikom.

Kampanjo lahko igrate sami ali skupaj z drugimi igralci.

Ključ do uspeha v igri je ravnovesje med hitrostjo, previdnostjo in pripravo.

Ukrepati morate hitro, a hkrati ne hitite prenagljeno, saj obstaja nevarnost, da naredite napako in plačate z življenjem nekoga iz ekipe ali umrete sami.

Pomembna je tudi oprema. Na voljo je več kot 60 predmetov, ki jih je mogoče opremiti, kar vam omogoča, da se spopadete s kakršno koli situacijo, vendar boste nekatere najbolj uporabne predmete morali odkleniti, saj na začetku niso na voljo.

Možno je spremeniti orožje, da ga pripravite za prihajajočo misijo. Uporabite dušilce zvoka, različne možnosti optike in še veliko več.

Ko končate kampanjo, boste imeli možnost izbrati težavnostno stopnjo. Prve misije so precej enostavne in vam bodo pomagale ugotoviti vse. Ko napredujete, bo vsaka nova naloga težja od prejšnje, zato bo zanimanje za Ready or Not g2a ostalo skozi igro.

AI je dober pri nadzoru članov vaše ekipe in nasprotnikov, zato ne pričakujte lahkih zmag. Najtežja stvar, ki jo boste morali storiti, je igrati na spletu proti človeškim nasprotnikom; včasih so med njimi zelo nevarni sovražniki.

Ready or Not lahko igrate brez povezave v lokalni kampanji in v spletu v sodelovalnem načinu ali se borite v spletnih tekmah. Namestitvene datoteke Ready ali Not je treba prenesti.

Ready or Not lahko kupite s povezavo na tej strani ali z obiskom spletnega mesta ustvarjalcev igre. Preverite zdaj Pripravljen ali ne Ključ Steam je naprodaj s popustom, ne zamudite razprodaje.

Začnite igrati takoj zdaj, da rešite ljudi pred zločinom, ki preplavlja mestne ulice!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more