Zaznamki

Raziel: Dungeon Arena

Alternativna imena: Raziel

Raziel: Dungeon Arena - Vedno priljubljena klasika žanra

Raziel mobilna igra, izdana leta 2021. Kritiki so ga ocenili kot zelo spodbuden projekt. Poskusimo ugotoviti, zakaj. Konec koncev je žanr iger vlog že dolgo znan in tukaj je skoraj nemogoče izmisliti nekaj novega. Delno boste imeli prav, a kdo je odpovedal kakovostno igro RPG s podrobnimi teksturami, zanimivo legendo in različnimi zgradbami likov. Raziel: Dungeon Arena je ravno tak primer. Upoštevajte, da tukaj ni avtomatskega gibanja. Vse je kot v dobrih starih časih - krmilimo krmilno palčko.

Glavna kampanja in smrtonosni šefi

Če se ne spuščate v podrobnosti, legenda ni nova. Svet je v nevarnosti, vražji potomci se poskušajo prebiti in ga uničiti. Vi kot glavni junak se jim morate upreti. Poleg horde pošasti morate na poti do glavnega zla uničiti stranske šefe. Skupno ima igra 10 poglavij in vsako od njih je sestavljeno iz 7-8 delov, skozi katere morate iti. Vsak od delov je kot mini ječa - majhen zemljevid s pošastmi (običajnimi, redkimi in legendarnimi), na koncu katerega je mini šef z nagrado. V zadnjih delih boste spoznali glavne šefe in "okusne" artefakte.

Začetne faze igre se morda zdijo preproste, vendar je to storjeno za hiter uvod v igro, zabava pa se začne nekoliko kasneje. Imeli boste zvestega spremljevalca, ki ga lahko črpate in vam bo dal bonus parametre. Pojavile se bodo nove veščine, ki jih je mogoče uporabiti za posamezne ali velike cilje. Odpre se miza s širokim izborom talentov, od katerih bo odvisen vaš nadaljnji razvoj.

Raziel: Drevo talentov. Kako izbrati?

Našo igro vlog od ostalih ločijo talenti. Talenti so tisti, ki bitkam dodajo hardcore in dinamiko. Vplivajo tudi na vaš stil boja. Do stopnje 30 lahko brezplačno ponastavite prejete točke talentov, da izberete smer razvoja svojega lika. Vsak od junakov ima več vej razvoja, vsi so edinstveni. Preizkusite vsakega in izberite zase. Na primer, igrate kot lokostrelec, imate na izbiro:

  • Assassin Ranger - izberite, če želite povzročiti veliko škodo v fantomski obliki; zagotavlja visoko stopnjo izogibanja; Dobro se ujema s kompletom Toxic gear.
  • Phantom Ranger - povzroča veliko škodo s pomočjo pogostih napadov; ima sposobnost priklicati fantome; kombiniran s kompletom Soul.
  • Dead Ranger - izstreli dodatne puščice z normalno hitrostjo napada, obnovi življenje; Kombinira se s kompletom Lost Shadow.

Pozorno preberite opis in lažje ga boste razumeli. Izberete lahko samodejno dodelitev točk talentov in igra bo izbrala tisto, kar potrebujete. In če ste dobre volje, potem eksperimentirajte in morda vam bo na primer uspelo ustvariti novega power rangerja. Vse je odvisno od vaše domišljije in želje.

Kako brezplačno prenesti Raziel: Dungeon Arena? Igra je shareware - to pomeni, da vam ob prenosu ni treba plačati. Toda sama igra ima plačljivo vsebino. Lahko na primer kupite edinstven videz za svojega junaka ali valuto v igri za hitro izenačenje ali dobite premijo za dnevne nagrade.

Zadnji namig

Ko uničite šefa na ravni, ne hitite s pritiskom na gumb»Zapusti ječo«. Raziščite ga, skrinje so lahko skrite na zemljevidu:

  • bron
  • srebro
  • zlato

Kot ste morda uganili, vsak od njih vsebuje zaklade. Večja kot je redkost, bolj vredna je nagrada. Zato ne bodite leni in pojdite skozi vse vogale. Kdor išče, bo vedno našel. Nagrade v najboljših skrinjah vas bodo razveselile.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more