Zaznamki

Razdora

Alternativna imena: Razdor

Spletni brskalnik igre razdor brezplačno, zato je na voljo vsakomur, ki ljubi fantazijske zgodbe in veliko grafike. Hkrati pa ni nobene posebne sistemske zahteve: najpomembnejše, imajo internetno povezavo in sodoben brskalnik. Ovrednotiti si vse znamenitosti, morate nadaljevati do uradne spletne igre. Registracija razdor Online je, da izpolnite naslednja polja:

1) Ime igre.

2) geslo (črke pomešani s številkami - najboljša možnost).

3) Veljaven e-mail.

4) Vnesite kodo prikazano na sliki.

Poleg tega je zaželeno, da preberete pravila igre in Uporabnik sporazuma, kot pritiskom na "Registracija" ste vzeli o obveznosti, da sledijo vse, kar je bilo navedeno v dokumentih zdaj. Če ste vse urejeno in kliknete na povezavo gojiti - razdor Online Registracija se lahko šteje za popolno. Takoj po tem, si lahko ustvarite tudi 1-4 (! ) Znaki (po želji), od katerih lahko imajo edinstven videz, ki ga ujame vas. In znaki in vmesnik, in svet neenotnosti Online igre so na splošno preprosto čudovita!

Torej, takoj, ko so zaključila fazo registraciji v igri neenotnosti in določiti njihovo število in glavne značilnosti znakov, se boste znašli v majhnem prijetnem naselju, vas in se potopite odhodom v prave pustolovščine in spopadov. Dogodki igranja razvija zelo hitro, tako da bo veliko odvisno od hitrosti vaše reakcije in stopnjo razvoja osnovnih lastnosti vašega značaja. In so, kot sledi:

• moč - vpliva na višino škode vašo fizično škodo na sovražniku zdravje.

• Agility - pomaga dodge napadi sovražnika.

• Endurance - vpliva na višino hit točk, svoj značaj in absorpcijskih vhodnih poškodujejo.

• Luck - prizadene vse zelo pozitiven način.

• Duh - Zmanjšuje čarobno škodo in vpliva na količino Mana.

• Obveščevalno - vam povzroča magične škode in mana točk.

Kazalniki uspešnosti povečala s prehodom na naslednjo stopnjo. Za uspešno igranje na spletu razdora, je treba izboljšati na vseh štirih vrst, ki se ukvarjajo škodo

1) fizikalno - se uporablja hladno orožje v zunanjem delu;

2) na daljavo - malega kalibra iz razdalje;

3) neposredno - duhovnik uroke uporabljajo;

4) magic škoda - s pomočjo čarovnije čarodeja uporablja.

Neenotnosti online igre Sistem ima naslednje razrede:

• Warrior - napad in obrambo z uporabo posebnih sposobnosti (hiter udarec, počasi tulijo, posebno stojalo, Howl besa, itd )

• čarovnik - napad in obrambo z uporabo posebnih uroke (meteor, obroč ognja, magično pregrado, teleportation, itd )

• duhovnik - blagoslavlja, zdravi in ​​ščiti;

• Hunter - uporablja različne pasti, pasti upočasnjuje, maskiranje, in tako različnih posnetkov

Kljub vtisu igrati razdora vam ne bo treba le s sodelovanjem v bitkah, zahvaljujoč visoko razvit sistem za poklice:

1. Gathering: lumberjack in ribič.

.

2 Strojna obdelava: tailor, solarij, krekinga, tesar, kovač.

3. Na splošno - kuhanje.

Z drugimi besedami, razdora online igra vam omogoča, da uživajo in miren način življenja, za uspešen razvoj, ki se izračuna, kot je potrebno za razvojni značaj izkušenj. Raznolikost in slikovite lokalne pošasti, ki so vredni občudovanja. V trditev igrajo z vami bo kuščarjev, ki lahko spremeni značaj v kamen, in Undead s svojimi pajdašev in divjega prašiča, junak teče po gozdu, in, seveda, volkov, ki ostajajo po siten krvavitve ugriz.

Kljub temu, da se boji odvijajo v realnem načinu, igrajo igre na spletu neenotnosti lahko enostavno in s počasnim internetom - priključek. Konec koncev, so modeli znakov naložijo neposredno v bitko, skoraj brez moteča igralce iz razburljivo ukrepa. Ne verjamete? Prepričajte se sami, prav zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more