Zaznamki

Rayman. Steklega Rabbits 2

Alternativna imena: Rayman. Steklega Rabbits 2

Sistemske zahteve:

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 256 MB

Video: 64 MB pomnilnika

Prostor na disku: 500 MB

Rayman. Steklega Rabbits 2 - Drugi del podružnice popularne arkadne igre serije, kjer so bile glavne povzročitelje, izgubljenih ostanki vseh vrst razloga zajcev. Mad zajci 2 spet začne s čudno uhajanja biomateriala da robovi napolnjena s čistim norosti. Ne zahtevajo nobenega posebnega namena, ne želijo prevzeti oblast, ne želijo, da se uniči nekaj, samo želijo Vandalizovati. In igra Reservoir Rabbits 2 nam daje priložnost, da se pridružijo grozilo noro močvirsko. Nadaljevala arcade norost daje priložnost, da razišče notranjost skrivnostni življenje zajcev, življenje, da smo zelo malo naučili iz prve igre. Bomo priča vsakodnevno življenje zajcev, ki se preživljajo z delom v zatohli pisarni, smo izvedeli, da zajci kot ogromen sendvič več ravneh. Od Rayman. Steklega Rabbits 2 bodo vedeli, da so glavni liki v igri zelo radi jedo pisane, večbarvne metulje, in medtem ko lov za njimi, da thrash tekmece net. Pri kuncih posebne kuharske spretnosti, saj se je izkazalo, da fry piščanca, dovolj, da bi jedli nekaj vroče paprike, nato pa dihanje kos mesa.

Igranje

V prvem delu igre, nadaljevanje z naslovom Rayman. Steklega Rabbits 2 predstavlja raznolik nabor mini iger, kjer so glavni junaki, bodo nori zajci naredil neverjetne stvari izključno v svojem repertoarju. Več kot trideset različnih razvijalcev iger Rakusa. Steklega Rabbits 2 poskušali postaviti celoten potencial svojih najbolj perverznih idej. Zadeva kampanja razredčiti smešno in strašno smešno video protagonisti ponovno opravljati steklega zajce. 2 pogled na njihove neumnosti in celo najbolj mračna in Obupen človek enkrat tako nasmeh. Game 2 Reservoir Rabbits nam ponujajo popolnoma noro dejavnosti, kot so pranje hlačk destilacijo, pošiljanje sms v gledališču, ki prevažajo ogromne piramide sendviče hitrosti, dirke polži, čudno ameriški nogomet in še veliko več.

Izgled

Lokacije igri svetu je zelo raznolika in da je vse, kar je - tropih, gosti gozdovi, močvirja, zasnežena puščava, temne jame, strehe mestnih palač, kemični laboratoriji, utility restavracije. Nekatere od lokacij igro ravni briljantno parodied slavni spremstvo. Na primer, tukaj lahko najdete dekoracije, podobne tistim, ki smo jih videli v filmih Indiana Jones in še veliko več. Grafični prikaz je izdelan v tridimenzionalni cartoon-style, ki je napolnjena s svetlimi barvami in zabavnih oblik predmetov. Edina pomanjkljivost, ki je omogočila razvijalcem je, da je glavni lik v vsej statistik serije vlog. Če je v prvi igri na podivjanih kuncih je Reiman neposredno vpletena v nadaljevanju vseh lovorikah in skoraj ves del prostora divjadi dodeljena smešno in noro zajce, pa veliko različnih humorja in parodije zgladi in to neprijeten trenutek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more