Zaznamki

Raska

Alternativna imena: Rashka

Raska na spletu - brezplačna spletna igra strateški žanr, ki prikazuje realno stanje v finančnem izmenjavi v Rusiji in drugod po svetu. Edinstven projekt, ki ga Finam razvit, je edinstven med sedanjimi igrami internetnih. Raska online igra vas bodo naučili, kako preživeti v krutem svetu, kjer so vzvodi uspeha moč, moč in denar. Matična vam bo dala Raška vozovnice v pravo šolo življenja. Pridobljene spretnosti v igri, lahko celo uporabljajo v praksi. Začeti igrati Raška, se morate prepričati, da vaš sistem izpolnjuje naslednje zahteve:

1) Sistem Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Pomnilnik 128 MB

4) Združljiv z DirectX grafičnem vmesniku

5) internetna povezava

Registracija Raška v igri je, kot sledi:

- Uveden vzdevek

- Tvoj e-mail naslov

- Premišljena geslo

Nato kliknite Registracija, potem morate prenesti igro stranko.

Po Raska spletu pregled opravil, in ti so bili v igri, poglej okoli, preverite odtenke dela na borzi in naprej - da brani svoj položaj!

Saj ne bo samo gledal, ampak tudi postane stranka v takšnih dogodkov, kot so oblikovanje, vzpon in propad vplivnih podjetij, političnih spremenljivih svetovne finančne krize. Se morate naučiti upravljati denarja učinkovito in modrost vedeti trgovanje parka. Imejte v mislih, da lahko včasih celo videz majhen posel je odvisno veliko. Igraj Raška, moramo delati, da sledijo cilj. Sreča bo spremljal pogumne in Uporan igralce.

Ključni koncepti Raska

- Moč

- Force

- Denar

Moč - korist pametnih, močnega duha, ki so uspeli osvojiti oblast ljudstvo. Dobro oblikovani akcijski prepričevanja bi osvojil veliko. In kako je lepo včasih zaslužil občutek moči!

Lahko Moč pretrga in osvojiti tiste, ki bi bili šibkejši od tebe. Strah prisiljeni pokleknil pred tabo. Da, lahko pomaga utreti pot do coveted mesto na soncu.

No, kaj mesto je zasedla isti denar v naših življenjih? Raska online igra bo priložnost, da se zavedaš, da z denarjem ne moreš kupiti samo avtobusno vozovnico ali druge celo najdražje osnovne dobrine. Denar lahko vplivajo na različne vidike naše že tako okrnjene življenja. Pospravljena vsota včasih nenadoma spremeniti potek dogodkov. Uvedbi kapital, ki ga lahko skupaj Raschke, dobesedno lahko delajo čudeže! Tudi moč in avtoriteta lok pred močjo denarja!

A čeprav glavna naloga v igri - imaš par asov v gospodarskih zadevah, da igrajo igre na spletu Raška, ki jih bo, in delaš druge pomembne stvari. Online igre Raska vključuje boj in socialno komponento. Tako da boste morali slediti politične dogodke. Dokazati svojo strateško razmišljanje, razvoj načrta, da boste dosegli tak učinek, da lahko dajo svoje poteze v političnem in gospodarskem pogledu na svet.

Da bi dobili kotirajo na večjo težo, organizira kartelov. Sodelovanje z drugimi akterji vam bo koristilo le! Mnogi izmed znakov, s katerimi se boste srečali, so tudi znane osebnosti, v resničnem življenju, čeprav nekoliko mutiral. Mislim, da niste preveč presenečeni, saj že veste, da igra podvaja realnost.

Razburljivo sistem PvP ponuja priložnost, da se boriti z zombiji, da organizira napad na tovarno, Rob Korowai ali trgovini. Imate priložnost za zmago stavbe in celo celotno ozemlje.

Igrajte igro na spletu Raska bo lažje, če na začetku slovarja boste izvedeli novice trgovec, ki zbira pomembne gospodarske pogoje, ki se uporabljajo v igri. Nato poskusite, da črpalka malo, da bi dobili začetno figo in nato samozavestno osvojiti Raška. Pri igri 60 stopenj. Bodite pozorni na gospodarske in politične strani. Če želite prenesti gospodarski ravni nakup in prodajo delnic. In za izenačenje na politični ravni morajo sodelovati pri glasovanju na volitvah in novice, podajo pripombe objavljajo sporočila na forumih in klepet.

Skraste svoj prosti čas z zabavno igranja. Uživajte sijaj vmesnika in izvirnih idej v igri. Pregled verjamejo, da se bodo stvari nujno sreča in boste nasmeh!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more