Zaznamki

Rambov

Alternativna imena: Rambam

Za začetek igranje igre na spletu Rambov morajo opraviti registracijo Rambov. Sestavljen je iz več predmetov in traja le nekaj minut

1) izmisliti ime znakov.

2) Vnesite geslo.

3) določa vašo e-pošto.

4), ki označuje vaš spol in datum rojstva.

5), v skladu s pravili in zakoni igre.

Registracija Rambov dokončanje! Dobrodošli nazaj!

Online igre Rambov nobenih posebnih vzorcev znakov. Da bi to dosegli, so cilj, poklic in veščine popolnoma v kombinaciji. Lahko postane

Vičan obrtnik;

Fearless bojevnik;

Zmogljiv čarovnik;

Lucky raziskovalec;

Zaklad lovec;

Častitljivi trgovec.

Mojstri rudarskih in proizvodnih virov. Prav tako proizvajajo različne predmete in imajo več kot dvesto obrtnih materialov.

Vojaki, da gredo skozi tisoče lokacij, kjer bodo čakati na pošasti. Ti bi proizvodnjo dragocene trofeje, ki se uporabljajo v različnih bitkah, ki se borijo tehnike.

Magee boste morali za študij veliko novih uroke in pooblastil, da bi obvladali vse elemente.

Explorers ponuja različne iskanju zaposlitve, raziskovanje v najbolj oddaljenih kotičkih sveta igre, pa tudi iskanje novih rudnih bogastev.

Treasure iskalcem, da se učijo o svojih dogodivščinah s skrivnostnimi rune, glej kipi zmajev. V labirintu skrita bodo našli edinstvene predmete.

Trgovci bodo imeli svoje trgovine, bo gradil in zakup doma. Poleg tega morajo trgovci kupujejo in prodajajo virov, in lovskimi trofejami.

Rambov spletno igro - to je edinstven svet magije in mehanike. Ta otok, izgubil v oceanih ni bilo mogoče v celoti prenesti tudi največje in najbolj izkušene vojake.

V mnogih delih otoka sploh niso šli prej. Vse te doline z gozdovi, gore in morskih obal, globokih podzemnih jam, ki je ne odpravi v temi celo najsvetlejši luči luči, niso raziskali do konca. Nihče ne ve, kako zmagati krvoločnih pošasti in grd Undead - tukaj se lahko zanesete na magijo in bojne učinkovitosti.

Igrajte igro na spletu Rambov neverjetno vznemirljivo. Za vsako nalogo boste prejeli nagrado. Z mrtve živali spadajo tudi sorte dragocene trofeje: kože redkih živali, plazilcev in ogabnih kože perja. Če imate srečo, ste med pomembne trofeje je koščene plošče z vtisnjeno čarobne rune.

Rambov spletu je preobremenjeno ni edina nevarnost. Če boste igrali previdno Rambov, boste našli veliko pokopan zaklad, poln koristnih in zelo redkih predmetov.

Na snemanju depozitov kopljejo draguljev, rude, drobci kristalov, les, zdravilne korenine in zelišča.

Otoku je še, da bodo odkrili v mestu podzemnih jam in globino oceana. Če imate radi, da razišče in da odkritja, potem boste še posebej uživali igranje v Rambov. Konec koncev, sanje vsakega raziskovalca je mesto Greyford - mnogi ljudje želijo, da bi našli svojo pot v tem skrivnostnem mestu. Glede na govorice, Greyford - le mesto, kjer avtohtono prebivalstvo še vedno živi.

Rambov online igra vam ponuja široko paleto možnosti. Lahko graditi svojo hišo ali oddajo ljubil v vsakem mestu ali okrožju. Posedanje v hiši, lahko odprete trgovino, kjer bo predelan in izločeno sredstva za izdelavo različnih predmetov iz njih. Lahko ustvarite svojo lastno orožje, oklep, čarobne elixirs in okraski. Proizvedene stvari, ki jih lahko nenehno izboljševati. Prav vsi, ki ste jih naredili v studiu, se lahko prodajajo v trgovini ali najem na trgu.

Če niste zainteresirani za vojaškimi dejavnostmi ali ne marajo, trdo delo, boste lahko uživali opravljajo gostje, ki dajejo potujoče trgovce. Narediti teh quests bo povečala svoj ugled. Višja sila, izredne lastnosti predmetov, ki jih je mogoče kupiti od teh trgovcev.

Pridružite se v igri Rambov - korak, ki vas bo popeljal bližje osupljive dogodivščine čakajo v tem neverjetno svetu. Tukaj lahko postane najboljši od najboljših!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more