Zaznamki

Železniški imperij

Alternativna imena:

Ekonomska strategija Railway Empire, simulator upravljanja železnice. Igrate lahko na računalniku. 3D grafika je realistična in precej visoke kakovosti. Igra je dobro ozvočena, glasba je prijetna.

V Railway Empire boste poskušali postati železniški tajkun na ameriški celini. Ne bo lahko, uporabiti boste morali kompleksne inženirske rešitve, se boriti s tekmeci in razvijati železniško omrežje.

Razvijalci so igri zagotovili jasna navodila in nasvete za nove igralce. Zahvaljujoč temu boste hitro razumeli, kaj je treba storiti za uspeh.

Med igro bo veliko nalog:

  • Raziščite nova ozemlja v iskanju optimalnih poti
  • Obvladajte sodobnejše tehnologije in izboljšajte učinkovitost transporta
  • Povečajte svojo železniško zmogljivost z rastjo naseljenih območij
  • Gradnja železniških postaj in prometnih vozlišč
  • Najemite delavce in se odločite, koliko jih boste plačali za njihovo delo
  • Ne dovolite, da vas konkurenti prehitijo, poskrbite, da se vaš imperij nenehno širi
  • Uporabite industrijsko vohunjenje in sabotažo za škodovanje konkurenčnim podjetjem

To je nekaj dejavnosti, ki se jih boste lotili v Railway Empire PC

Igra se začne leta 1830, ko se je prvič pojavila železnica. Potrudite se, da bo vaše podjetje najuspešnejše in zgradite največje železniško omrežje. Za to bo dovolj časa, vendar ne smete preveč omahovati, sicer vas bodo tekmeci prehiteli.

Iskanje pravega ravnovesja in razdelitev dobička tja, kjer so naložbe najbolj potrebne, je težka naloga. Premisli o vseh svojih korakih, vse je pomembno. Na primer, če najamete več delavcev, boste gradnjo dokončali hitreje, vendar boste morali za delo tudi plačati več. V nekaterih primerih je vredno počakati, v drugih je ravno nasprotno.

Če želite več zaslužiti s prevozom blaga, vlagajte v gradnjo tovarn in tovarn. Turistični objekti lahko bistveno povečajo število potnikov.

Tehnološki napredek je velikega pomena, v Railway Empire PC boste morali preučiti več kot 300 tehnologij, da boste v koraku s časom.

Railway Empire je zabavno igrati zahvaljujoč realizmu.

Včasih je treba za prehitevanje tekmecev uporabiti vsa sredstva, tudi ne povsem poštena. Predstavite vohune, da ukradejo razvoj konkurenčnega podjetja, ali plačajte delavcem, da upočasnijo gradnjo. Če imate radi ekonomske strategije, morate vsekakor poskusiti igrati.

Za začetek preprosto prenesite in namestite Railway Empire. Med igro ne boste potrebovali interneta in naloge lahko opravljate brez povezave, kolikor želite.

Railway Empire brezplačen prenos, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na uradni spletni strani ali obiščete portal Steam.

Začnite igrati zdaj, da greste skozi celoten razvoj železnice od samega začetka in zgradite svoj lastni prometni imperij v Združenih državah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more