Zaznamki

Železniški imperij 2

Alternativna imena:

Railway Empire 2 je drugi del priljubljene ekonomske strategije, posvečene železnici. Igra je na voljo na PC-ju. Grafika je postala še boljša in bolj realistična. Glasovna igra je visoke kakovosti z dobrim izborom glasbe.

Studio, ki je razvil ta projekt, je že izdal eno podobno igro. Razvijalci so se odločili, da se ne bodo ustavili pri tem in predstavili drugi del, ki se je izkazal še bolje. Grafika je izboljšana, igralna mehanika je postala še bolj realistična, več je zanimivih nalog.

Ne glede na to, ali ste igrali prvi del ali ne, ne bo težko razumeti nadzora. Razvijalci so pripravili nasvete za začetnike in naredili vmesnik čim bolj intuitiven in preprost.

V Railway Empire 2 imate veliko dela in težke čase, ki jih morate premagati:

  • Raziščite območje pred začetkom gradnje
  • Zgradite optimalno pot ob upoštevanju terena
  • Sodelujte pri dodeljevanju virov
  • Obvladajte nove tehnologije
  • Boj s konkurenčnimi podjetji
  • Gradnja obratov in tovarn
  • Razvijte turistično industrijo, ustvarite zanimivosti
  • Najeti delavce
  • Tekmujte z drugimi igralci na spletu ali dokončajte naloge skupaj v sodelovalnem načinu

To je skrajšan seznam tega, kar boste počeli v igri Railway Empire 2 PC

Kampanja se začne v 19. stoletju, v dobi železnic. Igranje Railway Empire 2 je postalo še bolj zanimivo, saj je igralcem zdaj na voljo več celin.

Težavnost je mogoče prilagoditi glede na individualno izbiro. Preden zaključite kampanjo, morate izbrati lik med šestimi razpoložljivimi možnostmi. Vsak od njih ima svoje prednosti in slabosti, preberite opis in se odločite, kateri je bolj primeren za vaš individualni slog igranja.

V Railway Empire 2 boste imeli priložnost zgraditi železnice z velikim številom tirov, kar bo večkrat povečalo prepustnost na najpomembnejših odsekih. Železniške postaje so sedaj lahko tudi večje kot v prejšnjem delu igre.

Da bi majhno podjetje spremenili v celoten imperij, morate pametno upravljati z viri. Pretehtajte vse možnosti in investirajte tja, kjer bo dobiček večji.

Tekmovalci bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da ustavijo rast vašega imperija. Poleg poštenih metod boja lahko uporabite industrijsko vohunjenje ali sabotažo v objektih konkurenčnega podjetja.

Obstaja možnost interakcije z drugimi igralci na spletu. Lahko tekmujete med seboj ali delujete tako, da skupaj rešujete probleme in skupaj opravljate naloge.

Za začetek igre morate prenesti in namestiti Railway Empire 2. Za dokončanje lokalne kampanje, ki je sestavljena iz 12 poglavij, ni potrebna internetna povezava.

Railway Empire 2 brezplačen prenos, na žalost ni možnosti. Če želite kupiti igro, pojdite na uradno spletno stran razvijalcev ali obiščite portal Steam.

Začnite igrati zdaj in zgradite svoj transportni imperij tako, da odpravite vse tekmece!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more