Zaznamki

Rail Rush

Alternativna imena:

Rail Rush je tekaška igra za mobilne platforme. Grafika v igri je odvisna od zmogljivosti vaše naprave. Glasovna igra je dobra in ne povzroča pritožb.

Najbolj znana zlata mrzlica je bila leta 1860 v ameriški zvezni državi Kaliforniji. V tistem obdobju so mnogi iskalci podlegli žeji po dobičku. Ti ljudje so šli iskat zlato do ameriške reke in mnogi so imeli tam srečo.

Bili so tudi tisti, ki so pridobivali zlato tako, da so za to kopali globoke in zelo velike rudnike. Mnogi od teh rudnikov so vsebovali na tone zlata in so bili tako veliki, da so jih morali premikati s pomočjo vozičkov.

V igri morate loviti najbolj zaželeno kovino na planetu in za to boste upravljali prav takšen voziček.

Med gradnjo rudnikov za pridobivanje zlata so redko pomislili na varnost, zato je bolje, da ste na takih mestih zelo previdni.

  • Nadzirajte minecar na varni poti
  • Po poti zbirajte zlate palice
  • Skočite čez brezna in se izogibajte oviram
  • Izogibajte se sovražnikom, ki vas poskušajo napasti
  • Ne spreglejte posebnih predmetov, ki lahko začasno izboljšajo delovanje minecarta

Preden začnete igrati Rail Rush, med 18 razpoložljivimi možnostmi izberite lik, ki vam je najbolj všeč. Nato boste pripravljeni na dirko takoj po zaključku kratke vadnice, v kateri boste prejeli lekcijo o upravljanju minskih vozičkov.

Zbrati morate vse, kar srečate na uporabni poti, posebej dragoceni so dragi kamni, njihova vrednost celo presega ceno zlata.

Ko boste zbrali dovolj bogastva, boste imeli priložnost sodelovati na spletnih prvenstvih, kjer boste tekmovali z drugimi igralci za neverjetne nagrade.

Medtem ko se je geografsko najbolj znana zlata mrzlica zgodila v eni državi, niste omejeni na samo eno lokacijo v igri. V igri boste obiskali več kot deset svetov z ogromnim številom nivojev. V vsakem od svetov boste našli edinstvene in neponovljive ovire, sovražnike in seveda nagrade.

Niti za minuto vam ne bo dolgčas, igranje je kot tobogan v zabaviščnem parku, na katerem lahko obogatete. A tudi če ste tega naveličani, se lahko zamotite z igranjem katere od dodatnih iger.

Pogosto preverjajte in nagrajeni boste z dnevnimi in tedenskimi darili.

Sezonske počitnice bodo navdušile s tematskimi tekmovanji in prazničnimi lokacijami.

Posodobitev prinaša več ravni v igro in nove, še bolj neverjetne svetove.

V trgovini z igrami lahko kupite koristne bonuse, vire in izboljšate svoj prevoz. Nakupi so možni tako za valuto v igri kot za pravi denar. Ne zamudite promocij in razprodaj, obiščite trgovino vsak dan. Če se želite zahvaliti razvijalcem, ne pozabite porabiti vsaj majhnega zneska, veseli bodo.

Rail Rush lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Če imate radi dragulje in zlate palice, lahko z namestitvijo te igre postanete pravi bogataš v virtualnem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more