Zaznamki

RAGE: Kampanja Edition

Alternativna imena: RAGE: Kampanja Edition

Procesor: Intel Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2GB

Grafična kartica: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Disk Space: 25 GB

Rage: Campaign Edition - posebna izdaja razširjenio popularne računalniške igre, ki združuje elemente različnih priljubljenih iger žanrov. Igra Wrage je nestanovitna mešanica med prva oseba, strelec, drzni dirkalnikov in izravnavo sistema v najboljših tradicij klasičnih igranju vlog. Edinstveno dinamično vzdušje v igri nas bo izvedla Reydzh svet doživel svetovno katastrofo, kjer je glavni cilj vseh njenih prebivalcev -, da ostanem živ. Osnova za igre svetu je delo vesolje post-apokaliptični svet je opisano v priljubljenem hollywoodskem filmu "Mad Max", kjer je vse odločeno z orožjem in hitrosti ostankov zbranih delov vozila.

Plot

Rage, igra, ki prikazuje vse grozote post-apokaliptični svet, preživela grozljivo globalno katastrofo. Leta 2004 so znanstveniki ugotovili, sama velikost meteorit hurtling s polno hitrostjo na Zemlji in v nasprotju z njimi neizogibna. Vlade vseh držav na svetu, so združeni v skupnem projektu z naslovom "The Ark", ko je množica podzemnega skladiščenja določbe, streliva in opreme, da se potopi tudi kapsule z ljudmi, ki se potapljajo v začasno animacije. Ti bodo morali znova človeško civilizacijo po nesreči. V letu 2029, asteroid trči v površini planeta in večina svetovnega prebivalstva je ubil, uničena celotna mesta. Postavljeno po prahu vpliv asteroid pokriva nebesa in svet začne z "jedrsko zimo." Nekaj ​​let kasneje, prah poravna in Arkdwellers izbrana na površini ponovno zgraditi svetovno civilizacijo. Samo ljubljeni človeška navada, tudi v obraz skupne nevarnosti, je težko, da jih združijo in predstavniki različnih zatočišč začeli krvavo vojno za prevlado na desni strani planeta. Bilo je na tej točki igre Reydzh odpira za nas kot za glavnega junaka zgodbe.

Stalkers

Rage, igra, kjer zbiranje smeti paša eden izmed najbolj zabavno in potrebnega usposabljanja. Za večino del, se bo vse, kar boste našli biti banalen smeti, ki jih lahko nato prodajajo za malo denarja, ampak včasih boste naleteli in koristne stvari ali deli teh uporabnih stvari. Zgodovina svetu, saj je povzročila nesreča, in časovni neposredne pripovedi kaže zelo slabo, in celo našel knjigo vam ne bo niti ujeti preleti, ki jih bo ustrezal prav tako banalen odpadnega papirja, ki se običajno uporablja v Reydzh trske mrzle puščave noči.

Mojster

Rage Trenutno majhna obdelujete sistem in ko se bo precej naveličal neskončne sprehode pustinjo, in ne ustavi streljanje z ogromno krvoločnih sovražnikov, potem lahko sedel v samotnem kotu in narediti nekaj iz vaše smeti pobral. Tako da lahko naredite majhno fighting robota ali kupolo strojnico, ki je lahko v veliko pomoč za spopadanje s sovražniki, čeprav se v tem primeru Vaše zavarovanje streljanju morda ne bo potrebno. Rage: Kampanja Edition - različica popularne igre platform, namenjene posebej za Mac OS, kjer so poleg klasičnih enega igralca akcijo dodani dve dodatni paket dodatkov, vključno z "Anarchy Edition» in «kanalizacijo".