Zaznamki

Questland

Alternativna imena: Questland

Igra Questland - meči in pogum

Tukaj je potezna igra vlog iz studia Gamesture. Kot v vsaki RPG, obstaja en glavni lik, s katerim se boste sprehodili po bojiščih. Stranski junaki vas bodo vodili skozi zgodovino sveta iger, postali vaši prijatelji ali sovražniki, bo pokazal čas. Vaš cilj od preprostega vaškega sanjarja je postati pravi junak, prvak zlih in zlih duhov. Raziščite kotičke "zastrupljenega" sveta in jih očistite zla.

Questland je primer preproste igralne mehanike, zavite v pisano lupino. Tukaj so vsi liki edinstveni, tako kot vaš junak. Visoka stopnja prilagajanja glavnega junaka vam bo omogočila ustvarjanje skoraj ekskluzivnega borca (navzven ekskluzivnega). In glede na veliko količino opreme bo zelo težko najti podobno. Navsezadnje se vam vsaka oblečena oprema takoj pokaže. Ob vsem tem je vmesnik igre preprost in jasen. Vsak igralec bo v nekaj sekundah ugotovil, kaj in kako narediti, začetni pomočnik pa bo povedal zgodbo in vse možne izboljšave. Na dnu zaslona boste našli vse glavne zavihke:

  • Hiša - če se premaknete na ta zavihek, se boste znašli v domačem mestu Valiya. Tukaj lahko popravljate opremo ali kujete novo, vstopite v mesto in se sprehajate po sejmu in trgovinah, se spustite v areno in se borite z drugimi igralci, v pristanišču lahko vedno najdete nalogo in dodaten zaslužek. Obvezno si oglejte zračno ladjo - tam se zberejo vsi edinstveni dogodki z veličastnimi nagradami.
  • Hero - na tem zavihku poskrbite za opremljanje svojega junaka, izboljšanje opreme, krogel, izbiro in črpanje glavnih talentov. Poglej v svojo torbo, mogoče je kaj zanimivega naokoli. Razkrijte zbirko svoje najboljše opreme in pridobite statistiko bonusa. Pred odhodom ne pozabite občudovati svojega borca, morda bi morali zbrati nabor pajkovih artefaktov, da vas bo strah?
  • Campaign - razdelek z glavnimi bojnimi lokacijami, kjer se boste borili z valovi pošasti in vsemi vrstami šefov. In res jih je veliko, v vsaki od akcij so trije šefi in svojo zgodbo z liki, nekateri bodo šli z nami do konca. Za prehod treh zvezdic bo vsaka od stopenj prejela vašo pravično nagrado - rubine.
  • Nalog - zavihek z nagradami za dosežke, opravljanje določenih nalog, dokončanje akcije itd. Lahko se pomikate po vseh naenkrat, da boste razumeli, v katero smer se najprej premikati in razvijati.
  • Shop - najbolj očiten zavihek :) Tukaj lahko kupite ključe za skrinje z opremo ali kroglami, kupite komplete iger za pravi denar (res so vredni) ali pa preprosto kupite rubine za prihodnje stroške.

Ali je vredno igrati Questland, prednosti in slabosti igre

Na splošno igra pušča pozitiven vtis. Ni vam treba porabiti pravega denarja, da bi nekaj dosegli. Ni vam treba iti vsak dan in sedeti ure in ure igrati. Se pravi, to je potezna igra vlog za svobodoljubne ljubitelje žanra. Vsak dan se lahko prijavite za pol ure, ob koncu meseca pa postanete legenda strežnika.

Na začetku igra ponuja za samo 99 centov nakup legendarnega orožja in ključev za epske skrinje. Kar bo sprva vašega junaka večkrat okrepilo. Potem je vse odvisno od vas. Občasno Questland ustvarja edinstvene komplete in kombinacije, z nakupom katerih boste takoj pridobili moč in moč. Toda spet vse to ni potrebno, brez nakupov lahko varno igrate in raziskujete svet, hkrati pa črpate svoj lik.

Brezplačen prenos

Questland na PC je precej preprost. Uporabite kateri koli razpoložljiv emulator in v nekaj minutah boste ustvarili svojega junaka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more