Zaznamki

kvadratna črta

Alternativna imena:

Quadline je uganka za mobilne naprave, neverjetno zasvojljiva in popolnoma nova, nič podobnega še ni bilo izdano. Grafika je dobra, vendar preprosta, preprostost je posledica samega koncepta igre. Zvočna zasnova je visoke kakovosti.

Ta projekt je natanko tisti primer, ko je en razvijalec ustvaril igro na ravni, ki je niti veliki igralni studii niso vedno sposobni!

Igro so zelo cenili številni igralci in celo Googlovi zaposleni, zato je igra zmagovalka festivala Google Indie Games 2022

Razumevanje mehanike igre ne bo težko zahvaljujoč jasni, a ne vsiljivi vadnici. Igra je precej intuitivna in igranje ne zahteva dolgih razlag, dovolj je vizualna predstavitev.

Samo zato, ker igra ni pretirano zapletena, še ne pomeni, da je preveč enostavna. V procesu boste našli veliko zanimivih trenutkov:

  • Več kot 140 stopenj igre različnih težavnosti
  • Veliko igralnih mehanik, ki jih morate kombinirati, da dosežete rezultat
  • Minimalističen dizajn s podporo temne teme
  • Enostavno upravljanje s samo enim dotikom
  • Popolna odsotnost besedila

Ka bi lahko razumeli s tega seznama, igra je zelo nenavadna in vam lahko ponudi edinstveno igralno izkušnjo.

Tvoja naloga je narisati črte skozi igralne celice tako, da so na danih mestih. Pot, ki jo je treba premagati, ne bo vedno očitna. Uporabite svojo domišljijo in poiščite rešitev, ki bo opravila nalogo. Pri opravljanju nalog se morate premikati, potiskati, premikati in celo teleportirati črte.

V igri ni treba sprejemati nujnih odločitev, čas igre ni omejen. O vsaki uganki lahko razmišljate, kolikor dolgo želite.

Bolje je vsak korak načrtovati počasi in to daje boljši rezultat kot sprejemanje nepremišljenih odločitev.

Igrajte Quadline nekaj minut ali igrajte ves dan. Odvisno samo od vaše želje.

V igri je že veliko stopenj, za dokončanje vseh boste potrebovali veliko časa, tudi če obvladate vse mehanike igre. Težavnost se z napredovanjem povečuje in odločitve bodo vedno težje. Tako se ohranja stalno zanimanje za igro.

Igra razvija mišljenje in spodbuja možgansko aktivnost. Poleg vsega ga bo koristno tudi igrati.

Razvijalec je poskrbel za ljudi, ki imajo oslabljeno zaznavanje barv, to ne bo motilo uživanja v igri.

Igrate lahko kadar koli od kjer koli, saj igra ne zahteva stalne povezave z internetom. Tudi med potovanjem z letalom se lahko zabavate ob igranju te čudovite igre.

Igra se je pojavila pred kratkim, s posodobitvami bodo nove še bolj zanimive stopnje, več bo igralne mehanike in druge vsebine.

Quadline lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Namestite igro in se zabavajte takoj! Ne pozabite pustiti ocene o igri, če vam je všeč, v državi, kjer živi razvijalec, poteka vojna in podpora drugih ljudi mu je zelo pomembna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more