Zaznamki

Ways Stories

Alternativna imena: Ways Stories

Ways zgodbe na spletu - ta kolektivna multiplayer realnem času strategije, prejel nagrado 2011 za "najboljšega novinca". Ways Zgodbe online igra začne z dejstvom, da ste dali majhno naselje v kameni dobi, boste morali, da razvijejo, delaš gradnjo, razvoj znanosti in tehnologije.

Ways Zgodbe Online igre ne povzroča nobenih posebnih zahtev za računalniški predvajalnik, glavna zahteva - internetno povezavo.

Pridružite se v igri Way Stories zahteva, da vnesete ime, pod katerim boste pojavijo kot v igri, e-poštnim naslovom in geslom, kot tudi navedbo vašega spola. Če imate bonus kodo za igro, in ga morate vnesti. Če ste že seznanjeni z osnovami igre, lahko tekom zgodovine spletnih vrednot registracijo in set za dodatne nastavitve, kot so izbira rase, celine in podnebje v mestu.

V času, ko igrate v zgodovini, se lahko odločite v katero smer boste glavo razvoj - bo mogočen bojevnik, osvajalec zemljišča ali znanih znanstvenikov česar odkritje ali Pronicljiv politiku sprtih besedo, ali na koncu, trgovec, ki je spletena celotno svetovno mrežo trgovskih poti. Pot bojevnika traja največ časa, ki ga preživijo vsak dan igrati to igro, saj lahko vaši sosedje hitro prehitevanje na razvoj in števila vojakov.

Najprej bo na voljo za vse tri vrste virov:

- Znanje

- Hrana

- Wood.

Na splošno, če igrate na način Stories igre na spletu, boste imeli veliko različnih virov

- Basic (znanje, hrana, les, kovina, denar)

- Strateško (granit, živali pack, uran, žveplo, goriva, aluminij),

- Rast viri (sadje, različne žitarice, meso, ribe),

- Kulturno (vino, nakit, oblačila, glasba, filmi).

Ways Zgodbe online igra ima zelo razvite trgovinske odnose med igralci, tako da so vsi viri, razen znanja, lahko uspešno trgovanje.

Za predvajanje Pot zgodovine, se morate odločiti, za katero dirka igraš. Vse v igri treh dirkah: Evropejci, Azijci, Indijci. Vsako pleme ima svoje značilnosti, kot tudi orožje in vojake.

Poleg tega, igra ponuja za razvoj različnih pokrajin, ki imajo svoje specifične proizvodne in virov depozite. V igri so 4 vrste pokrajine:

- Meadows,

- Stepa

- Desert

- Snow.

Prav tako lahko vaš naselje se nahaja bodisi na celino ali v obalnem pasu. Na vsakem od strežnikov, ki so na voljo petih kontinentih, vsaka s svojo edinstveno pokrajino.

Warriors so tradicionalno nahajajo na travnikih, pa je veliko bolj priročno, da se borite. Znanstveniki se usede v puščavi, da jih istočasno ščiti napade sosedov, kakor tudi zagotavlja potrebna sredstva za razvoj znanosti. V vsakem primeru izkušeni igralci priporočajo, da imajo prijateljske odnose s sosednjo bojevnik za vzajemno koristno sodelovanje.

Igrate lahko igre na spletu načine zgodbe, in ne bojte se, da bi bilo mogoče veliko pristranskost v prid koli področju ali sosedov nenadoma zgodi preboj. Vse, znanost in tehnološki napredek zelo tesno povezana, poleg tega igra ni jasne delitve na obdobij. Vse v igri okoli 150 različnih znanstvenih področij.

Njegov vas lahko kombinirate z drugimi, da bi dobili državo. V tem primeru so v zaostanku igralci samodejno dohitijo na raven znanstvenega in tehnološkega razvoja. Cilj je zgraditi vesoljsko ladjo.

Na tej točki v igri so trije strežniki - Velik preizkus svet, Zemlja in Apocalypse. Registracija Ways Zgodbe gre v svetovno 12 "Apokalipsa".