Zaznamki

Herojeva pot

Alternativna imena: Herojeva pot

Ig Herojeva pot: epska in elegantna.

Svet fantazije s svojimi zmaji, vilini, demoni in drugimi fantastičnimi bitji je postal znan in znan. Ljubitelji tega žanra so šli skozi tisoče cest, obkroženih z samorogi in vilami, zato jih je zelo težko presenetiti. Vendar pa od časa do časa razvijalci zori na veliko idejo, in zdaj, pred igralci, se zdi, da je znan svet, vendar z novo prepletanje čudežev.

K tako zabavna multimedijska igra, ki temelji na brskalniku Pot junaka. Vsebuje vsa omenjena bitja, čarobnost se tudi ni izginila, pojavila pa se je skrivna sestavina steampunk. Zdaj, poleg običajnega orožja za takšne prizore, obstaja še ena kategorija strelnega arsenala. Retro šibrenka izgleda poleg meča z dvema robovoma in čarovniško osebje precej ustvarjalno. In kako upravičena je njena pojavnost v tem kraljestvu, boste razumeli, ko boste začeli s potjo junaka. Ostali bodo morali obravnavati takšne stvari:

  • Create Hero
  • Dajte mu stilsko orožje
  • Zagotovitev kmetije
  • Za sodelovanje v bojih z drugimi igralci
  • Warring demoni in njihovi šefi

junakov in njihove sposobnosti.

Po tradiciji ima vsaka igrača možnost, da izbere glavnega igralca:

  • Mag spretno tka formule čarovnije in jih usmeri proti sovražniku.
  • Bojevnik je najmočnejši, povzroča smrtne rane in dolgo vzdrži sovražne napade.
  • Hunter z ostrim očesom, ki vam omogoča, da izsledite plen in zagotovite hitro, natančno udarec na tarčo.
  • Ubihitsa neusmiljen do demonov, ki trgajo mesto ločeno. Na to se lahko zanesete v vseh okoliščinah.

Ko ste izbrali sliko, lahko igrate igro Hero's Way. Razvijte spretnosti tistega, s katerim ste se odločili, da greste v Twilight City, ki ga je vodil glavni gospodar, vendar nikoli ni mogel zaščititi prebivalcev pred vojsko uporniških demonov. Zdaj je le en način, da se mobilizirajo sile in da se odločno odreče. Nadaljnji ukrepi niso nepričakovani. Kot vedno v takšnih situacijah je potrebno izboljšati junaka. Za to obstajajo različni načini in vsak je na svoj način pomemben.

Kakšni naj bodo vojaki? Seveda, močan, odporen, hiter, okreten, primeren, zvit. Vse te lastnosti bodo izpopolnjene v številnih bitkah in misijah, vendar boste najprej našli pot do registracije junaka. Okrepiti lastnosti izkopanega ali pridobljenega med razvojem predmetov, kar je treba tudi izboljšati. Vsekakor boste potrebovali vse vrste pištol, močne oklepe, ojačana rezila. Tudi štabi čarovnika so podvrženi vrsti evolucije in obstajajo različne vrste. Rast in prizadevanje bo vedno, kje, glavna stvar je, da aktivno sodelujemo v dogodkih.

V iPlayer Pot junaka zagotavlja cehovski sistem, in če se pridružite enemu od njih, boste prejeli močno podporo drugih igralcev. Z njimi se lahko združite za nevarna potovanja v ječo. Če boste sami rešili drobne demone, potem njihov šef samo čaka na priložnost, da zdrobi zevajočo samico. V želji, da bi premagali glavnega demona in dobili koristne vire, je bolje delovati skupaj. Še vedno lahko odidete na areno in delate v dvoboju, kar drugim dokazuje prednost.

Tudi v ceh, da bi se ukvarjali z vrtnarstvom. Vsi ste pravilno razumeli razvoj kmetije, ki je vključena v seznam nalog igre. Če za to poskrbite z nič manj odgovornostjo kot približevanjem k sodelovanju v bitki, boste dobili zelo dobre bonuse. Za zaključek bi rad poudaril, da je igra izšla lepa, premišljena, dinamična, z zanimivimi madeži znanstvene fantastike in običajnimi fantazijskimi elementi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more