Zaznamki

Dogs of War

Alternativna imena: Psi Wars

Multiplayer online igra vlog Dogs of War omogoča, da igrajo v realnosti, da lahko jutri čakati na naš planet v resnici. Delitev zemljišč zaradi bogastva virov - kurjenje temo in ob vsakem času, in tukaj v The Dogs of War na spletu se bo ukvarjal s posledicami te prerazporeditve in neredom, povezane z njo.

Pred zabava - zgodba o padcu banana republika Corazon, na svoje nekdanje uspešne in neodvisni, in zdaj - strgane plačanci dohodkov pravnih oseb "Enigma", ki jo je kruto in ambiciozno Alfredo Pressnera vodstvom. Nasprotujejo njegovega režima sprva nihče ni lahko, toda na koncu je organizirala dva zelo močna skupine - Svoboda Army (AU) in Ligo Plačanci (LN). Vsaka od teh skupin, ki so pripravljene oblikovati anti-totalitarne vladavine Corazon v njihovih rokah. Kdo bo uspelo? Kliknite "play Dogs of War" in se učijo.

Ampak najprej, seveda, sistemske zahteve. Torej, da bi igral igre na spletu The Dogs of War, mora računalnik izpolnjevati naslednje zahteve:

Procesor • Pentium III ali Athlon 800 MHz

• RAM - 256 MB

• grafična kartica - 3D-pospeševalnik z 64 MB pomnilnika

• Zvočna kartica združljiva z DirectX

• Vloga DirectX, začenši z različico 9. 0

• nezasedenega prostora na trdem disku 1. 2GB

Browser igre Dogs of War Online podpirajo koli.

Pridružite se v igri Psi vojne, kot je na primer zahteva malo, saj jih večina uporablja avtomatsko prijavo preko računov na Facebooku, VKontakte, sošolci, e-poštnimi storitvami. ru ali Google.

Če še vedno spadajo v to skupino redkih igralcev, ki imajo takšne račune brez, nato pa uporabite skupno obliko "registracijskih pse vojne." Morate najprej določite e-poštni naslov, ustvarite geslo in ga potrdite, kakor tudi prva faza registracije, se lahko naročite na novice. Naslednje, na novi strani določite vzdevek - ime igre značaja, izberite svoj spol, za katere bo faction igral lik - Liga Mercenaries (grb s škorpijona) ali vojsko Freedom (orožje z peterokrake zvezde). Prav tako vas bo vprašal 12 ženska in 13 moških avatarjev za lik glede na tla, da uporabnik sporazum - o tem v Psi registracije War Online je končana.

Pot novice plačanec začne z vojaško oporišče za usposabljanje, tukaj lahko izšlo na mestu in izvesti nekaj preprostih nalog. Po tem, kako bi obvladali, nato pa sledite navodilom in razviti svoj lik na želeni način.

Ti bodo na voljo več orožja za revolucijo - od nožev, peruti in Makarov pištol (s tem orožjem začnete igrati Dogs of War), da bazookas in kemičnega orožja. Streliva v igri so neprebojni jopiči, plinske maske, čelade, itd, kot tudi čipi, energija in druge stvari, ki bodo olajšali usodo vašega značaja, v tem težkem času.

Na začetku tekme morajo ubiti normalne mobs (dezerterji, partizani, Indijanci, banditi) - to je dober način, da zaslužiti denar in izkušnje iz prve.

Mimogrede, razen denarja, igra je še en pomemben vir - diamanti. Za njih, lahko najeti ekipo borcev, obstajata dve vrsti njih:

• Forward

• ostrostrelec

Drugi so dražje, vendar če ste že ubili nekaj dezerterjev, nato pa si jih lahko privoščijo.

Psi vojne online igra s pa temelji na boj proti sistemu. Vedno boste imeli časa, da izberete orožje, izračun usmeritev in ne porabiti dodatno energijo uničiti. Po porabi veliko časa na podlagi pripravka, pripravljenega za vožnjo na drugo lokacijo vašega frakcije, ki čaka na nove naloge, in, seveda, soočenje z glavnimi sovražniki - plačanec od dohodkov pravnih oseb "Enigma" in vojake nasprotne frakcije.

Torej, če je pripravljena na boj za svobodo in strmoglavljenju diktatorskega režima, nato pritisnite igrati igre na spletu The Dogs of War in pridružil plačancev enega od osvobodilnih gibanj.