Zaznamki

Prototype 2

Alternativna imena: Prototype 2

Prvi del igre prototip je bil sprejet z igralci za "navijanje". Projekt je zelo jasno pokazalo, kako ljudje živijo, obdarjen s posebnimi sposobnostmi "navadni smrtniki", brutalnih mutanti in pošasti. Pozornost javnosti od prve minute tekme kovičiti protagonist - Alex Mercer, ki je s svojo karizmo in prisiliti sposobni uravnotežiti vse igranja. Mimogrede, z glavnim junakom in je povezan Prvo presenečenje je pripravil Prototype 2 PC. Če ste si v upanju, da izpolnjujejo najljubši Mercer, nato pa bo rahlo razočaranje - zdaj namesto tega bodo morali igrati agresivno črno častnika, ki je izgubil družino, ker vyrusa domnevno izdal Alex.

Na splošno je treba omeniti, da se zdi, da je popolnoma edinstven in edinstven projekt igre Prototype 2 na eni strani zelo podobno kot njegov predhodnik, ampak na drugi strani. To samo goriva javni interes. Bolj agresivno razpoloženje prisiljeni, da se osredotočijo na igro, pozorno spremlja vsa dejanja likov in njihovi analizi.

Kot je bilo že omenjeno, bo igre Prototype 2 na računalniku spremeni protagonist - pozval ciničen Negro James Heller. Opravlja samo en cilj - da se maščuje vsem tistim, ki na tak ali drugačen način povezani z oblikovanjem in širjenjem virusa po vsej državi. First of all, James, seveda bi se rad maščeval Alex, toda po srečanju s Mercer negativno vplivalo tudi z virusom. Takoj premagati nekaj stopinj mutacije Heller, osvobojen vseh moralnih standardov, se pošlje izvedbo svojega poslanstva.

Če želite začeti igro, boste morali, da prenesete Prototype 2. Ali je hitro in enostavno z obiskom trgovina strani para, kjer je vredno le 30 $ namestitveno datoteko. Po vzpostavitvi projekta, lahko začnete z igro. Če ste igrali prvi del, boste zagotovo opazili eno veliko razliko - tik po tem, ko je začetek igranja junaka večino znanj in sposobnosti, ki Mercer prejeli šele po izvedbi določenih nalog. Če želite posneti video za Prototype 2 prikolici popolnoma jasno, da lahko James prerasno deluje na stenah, letenje v nebo in vrgel avtomobilov, kot so teniških žogic. Eno samo predstavljam si lahko, kaj sila bo imel Heller vsaj na sredino tekmo!

Game Prototype 2 bo pokazal, kako lahko imajo apetit Superman. Ali vi osebno vidite, kako James pogoltne plen celoto in ob istem času za popolnoma sprejme svojo obliko, to funkcijo, mimogrede, nam omogoča, da izvajanje najbolj noro strategijo. Torej, požiranje nekaj varuh reda, lahko, oborožen s pištolo, teči od osnove neopaženo. Jedel pošasti videz ne spremeni, ampak pooblastijo svoje sposobnosti.

Če pogledamo na posnetku za prikolico za video igre Prototype 2, pomotoma zadela obsega projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more