Zaznamki

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Alternativna imena: Prince of Persia: The Forgotten Sands

Game Prince of Persia: The Forgotten Sands - je 3D slasher, ki jih Montrealski «Ubisoft Montreal» ustvarjena v sredini leta 2010. Čeprav je ta igra je neke vrste nadaljevanje Prince of Persia: Sands of Time, da ima svojo zgodbo in igranja. V igri Prince of Persia: The Forgotten Sands protagonist mora pluti skozi različne ravni igre, premagati ali izogniti pasti in uganke uganiti, saj brez nje, boj proti sovražnike. Vse, kar lahko naš junak opravljati akrobacije zahvalo in posedovanje določenih sposobnosti. Poleg junak razvija svoje spretnosti in različne parametre in proizvodnjo izkušnje točk.

Če začnete na Prince of Persia: The Forgotten Sands igral, nato pa poskrbite, da glavni lik postopoma že veliko različnih sposobnosti. Na primer, zagovornik Prince Razia mu tako imenovane osnovne sile uči.

Vse sposobnosti na Prince of Persia Forgotten Sands ustrezajo 4. glavnih elementov. To je skozi lahko te sposobnosti sodelovati v bitkah, uporabite akrobatiko in reševanje ugank. Kaj je to sposobnost

• Air Force - z zračnim vrtincem nastal okoli princa, lahko zavržemo nasprotnike. Uporaba pospešek skok, lahko bistveno bližje sovražniku na daljavo Prince.

• Force voda - z led trobljenje vse okoli dobili veliko škodo. Zamrzovanjem vode se uporablja za akrobatskih gibov.

• Land Forces - s pomočjo rock oklep za nekaj časa, lahko dobite zaščito pred napadi sovražnika. Memory zemljišča za začasno obnoviti predmete, ki so že prisotni ne.

• Force ogenj - z ognjeno sled Prince lahko poškoduje sovražnike. Ognjeno val lahko nasloni od sovražnika junaka.

Je igra, in to losjon kot "čas povrnitve." Dopustna igralec vsaka napaka (smrt junaka, pade z višine, in tako ) Lahko vrne uro priti do varne točke v igri, ali pa nadaljujete igro od zadnjega shranjevanja.

Če se ne morete odločiti, ali celo za prenos Prince of Persia: The Forgotten Sands, potem lahko uporabljajo internet zahtevati video Prince of Persia: The Forgotten Sands. Videti različne prikolice in promo video si lahko sami določite, ali je to isto igro, za katere želite, da bi porabili več kot eno uro igre. To seveda prispeva k odlično grafiko.

Mnogi video posnetki kažejo, kako lepo sije na obzorju, sevalno soncu. In videli boste, lepo oblikovana učinke eksplozij iz streljanje pištole, in plujejo mimo tebe in potopi v vaši bližini gorečih puščic. Vse to je preprosto hipnotično, zlasti v povezavi z veliko igralnih zvok.

Če ste igralec, ki ima rad dinamične igre, v katerih lahko sodelujejo v različnih bojnih dvobojih, kot tudi za reševanje različnih ugank in ven iz pasti, razporejenih skozi igro Prince of Persia Forgotten Sands je prepričan, da veselje. Igranje, se lahko sprostite in hkrati preverite svoje reflekse in sposobnost za uporabo ne le orožje, ampak tudi akrobatske elemente ter različnih pridobljenih sposobnosti.

Pridite na uradni spletni strani igre, naročite disk ali prenesete elektronsko različico igre in se pridružite ljubitelje Prince of Persia Forgotten Sands.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more