Zaznamki

Predsednik Svetovne

Alternativna imena: Prime World

Predsednik Svetovne spletu - to revolucionarno novo cross-platform socialno strategijo, ki nasprotujeta dva naroda: Kraljestvo Doctor in Adorniyskoe. Natečaj je za predsednika - najpomembnejši vir, ki ima zaloge, ki jih lahko spremenite ravnotežje moči ...

, Da začnete igro potrebo registraciji predsednik sveta. Prime World online igra zahteva namestitev igre odjemalca, ki ga lahko prenesete s spletne strani.

Installer Velikost - 17 MB. Po prenosu, počakajte, da se bodo namestili igro, potem boste morali vpisati prek Facebook ali sošolci (če ti socialna omrežja nimate svojega računa, je zaželeno, da ustvarite). V oknu, ki se odpre, vnesite v ustrezna polja uporabniško ime in geslo. Pridružite se o tej igri Predsednik Svetovne konča. Igrate lahko na predsednika sveta. Ko ste prijavljeni, izberite stranki, za katero si v igri in vnesite želeno ime v ustrezno polje.

Nujno sistemske zahteve:

• Procesor: 2 GHz - 3GHz

• Pomnilnik: 1GB - 2GB

• Trdi disk space: 4GB

• Video: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB VRAM ali enakovredno (25 fps) ali GeForce 8800 (Radeon HD 3850), 512 MB VRAM ali enakovredno (40 fps)

• Operacijski sistem: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 ali Windows 7

Game Premier World Online pokrita na Race 2

• Zdravnik

• Adorniytsy

Vsako pleme zastopa 26 znakov, ki se delijo na teh vlog

• Killer

• Defender

• Assault

• podpora

• Enota

Killer - ranljiva v normalnem boju, ni velike ponudbe zdravje, vendar ob pravem trenutku lahko prinesejo drobljenjem udarec;

Defender - ima dovolj veliko oskrbo z zdravjem in lahko nosite down sovražnika precej;

Assault - veliko energije in lahko zdrži veliko sovražne napade;

Podpora - ta zastopnik lahko zdravljenje ranjenega tovariša, ali prevzeti nadzor nad sovražnika oslabiti njegov napad;

Fighter - zna biti blizu in daleč, ni velike ponudbe zdravje, vendar močan udarec.

Vsak lik ima določen nabor talentov, ki so razdeljeni na skupne in edinstvena.

Splošni talenti - so na voljo na vseh znakih

Unique - posebej pripada nobeni od

Vsi talenti so označeni z različnimi barvami: rumena, zelena, modra in vijolična. Barva talent vpliva na moč in uporabnost, tako talent z rumeno barvo - najlažji in vijolična - najmočnejši.

Online igra predsednik Svetovne ima tri skupine igralne lastnosti:

• Splošno

• Napadalci

• Zaščitna

Skupne značilnosti vključujejo - Ocena (opredeljuje prvenstvo), GK (opredeljuje utrujenost), zdravje, energija, hitrost (čas potovanja) ter zdravje in Energy Regeneration (možnost, da hitro opomore).

Za napad funkcije vključujejo: - moč, inteligenca, premeteno, Agility, napad razpon Kraja in zdravje.

Za zaščitne funkcije vključujejo - upor (zmanjšuje fizično škodo, ki jo je povzročil sovražnik), Will (zmanjšuje čudežne učinke) in zaščita (zmanjšuje fizično in magično škode sovražnika).

V trgovinah, ki so v igri, lahko kupite različnih rokopisih, napitkov, eliksirji in znakov.

Igrajte igro Predsednik Svetovne spletu nenehno sprtih z druge strani. Za uničevanje sovražnika bojevnikov, pošasti, stolpi, in še posebej sovražnik znakov, junaki pridobili neprecenljivo bogastvo - Premier, ki se lahko porabi za pridobivanje novih talentov.

Igraj predsednika sveta, vsak igralec bo v svojem gradu, ki je v teku igre morajo biti vznemirjen. Ustvarjanje močnega gospodarstva in izgradnjo izdelati infrastrukturo - ključ do uspešnega igranja in pridobili prednost pred drugimi udeleženci v gospodarskem razvoju in PvP-bitk.

Igrajte spletne igre predsednika Svetovne ne bo dolgčas, obstaja veliko zanimivih funkcij, ki so nemogoče opisati v kratkem pregledu. Predsednik Svetovne online igra je zelo volumen, zato, da bi videli in izvedeli vse, kar potrebujete, da prenese Predsednik Svetovne spletno registracijo in postal eden od junakov tekme.

 

Predsednik Svetovne spletu registracijo