Zaznamki

Predsednik Svetovne

Alternativna imena: Prime World

Predsednik Svetovne spletu - to revolucionarno novo cross-platform socialno strategijo, ki nasprotujeta dva naroda: Kraljestvo Doctor in Adorniyskoe. Natečaj je za predsednika - najpomembnejši vir, ki ima zaloge, ki jih lahko spremenite ravnotežje moči ...

, Da začnete igro potrebo registraciji predsednik sveta. Prime World online igra zahteva namestitev igre odjemalca, ki ga lahko prenesete s spletne strani.

Installer Velikost - 17 MB. Po prenosu, počakajte, da se bodo namestili igro, potem boste morali vpisati prek Facebook ali sošolci (če ti socialna omrežja nimate svojega računa, je zaželeno, da ustvarite). V oknu, ki se odpre, vnesite v ustrezna polja uporabniško ime in geslo. Pridružite se o tej igri Predsednik Svetovne konča. Igrate lahko na predsednika sveta. Ko ste prijavljeni, izberite stranki, za katero si v igri in vnesite želeno ime v ustrezno polje.

Nujno sistemske zahteve:

• Procesor: 2 GHz - 3GHz

• Pomnilnik: 1GB - 2GB

• Trdi disk space: 4GB

• Video: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB VRAM ali enakovredno (25 fps) ali GeForce 8800 (Radeon HD 3850), 512 MB VRAM ali enakovredno (40 fps)

• Operacijski sistem: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 ali Windows 7

Game Premier World Online pokrita na Race 2

• Zdravnik

• Adorniytsy

Vsako pleme zastopa 26 znakov, ki se delijo na teh vlog

• Killer

• Defender

• Assault

• podpora

• Enota

Killer - ranljiva v normalnem boju, ni velike ponudbe zdravje, vendar ob pravem trenutku lahko prinesejo drobljenjem udarec;

Defender - ima dovolj veliko oskrbo z zdravjem in lahko nosite down sovražnika precej;

Assault - veliko energije in lahko zdrži veliko sovražne napade;

Podpora - ta zastopnik lahko zdravljenje ranjenega tovariša, ali prevzeti nadzor nad sovražnika oslabiti njegov napad;

Fighter - zna biti blizu in daleč, ni velike ponudbe zdravje, vendar močan udarec.

Vsak lik ima določen nabor talentov, ki so razdeljeni na skupne in edinstvena.

Splošni talenti - so na voljo na vseh znakih

Unique - posebej pripada nobeni od

Vsi talenti so označeni z različnimi barvami: rumena, zelena, modra in vijolična. Barva talent vpliva na moč in uporabnost, tako talent z rumeno barvo - najlažji in vijolična - najmočnejši.

Online igra predsednik Svetovne ima tri skupine igralne lastnosti:

• Splošno

• Napadalci

• Zaščitna

Skupne značilnosti vključujejo - Ocena (opredeljuje prvenstvo), GK (opredeljuje utrujenost), zdravje, energija, hitrost (čas potovanja) ter zdravje in Energy Regeneration (možnost, da hitro opomore).

Za napad funkcije vključujejo: - moč, inteligenca, premeteno, Agility, napad razpon Kraja in zdravje.

Za zaščitne funkcije vključujejo - upor (zmanjšuje fizično škodo, ki jo je povzročil sovražnik), Will (zmanjšuje čudežne učinke) in zaščita (zmanjšuje fizično in magično škode sovražnika).

V trgovinah, ki so v igri, lahko kupite različnih rokopisih, napitkov, eliksirji in znakov.

Igrajte igro Predsednik Svetovne spletu nenehno sprtih z druge strani. Za uničevanje sovražnika bojevnikov, pošasti, stolpi, in še posebej sovražnik znakov, junaki pridobili neprecenljivo bogastvo - Premier, ki se lahko porabi za pridobivanje novih talentov.

Igraj predsednika sveta, vsak igralec bo v svojem gradu, ki je v teku igre morajo biti vznemirjen. Ustvarjanje močnega gospodarstva in izgradnjo izdelati infrastrukturo - ključ do uspešnega igranja in pridobili prednost pred drugimi udeleženci v gospodarskem razvoju in PvP-bitk.

Igrajte spletne igre predsednika Svetovne ne bo dolgčas, obstaja veliko zanimivih funkcij, ki so nemogoče opisati v kratkem pregledu. Predsednik Svetovne online igra je zelo volumen, zato, da bi videli in izvedeli vse, kar potrebujete, da prenese Predsednik Svetovne spletno registracijo in postal eden od junakov tekme.