Zaznamki

Primal Carnage

Alternativna imena: Primal Carnage

Game Primal Carnage je večigralsko spletno igro, ki jo morajo igrati kot ekipa. Seveda, lahko poskusite igrati olinochku vendar običajno prisili igralcev manjkalo. Ta igra je bila ustvarjena v stilu strelec ali tretje osebe. V Primal Carnage igri morate vzeti eno od stranic: strani ljudi ali dinozavrov.

V igri Primal Carnage registracijo pod silo vsakega uporabnika. Kajti, za registracijo v igri Primal Carnage boste potrebovali:

1) Navedite svoj e-poštni naslov.

2) geslo.

Igrajte igro Primal Carnage boste izberete vaš razred. Igra ima naslednje klasifikacijske razrede:

- Ljudje. Imajo naslednje posebnosti:

1. Plačanci so usposobljeni, vendar sama uspešni bodo.

.

2 Znanstvenik - ki jih uporabljajo ostrostrelsko puško, pištolo za omamljanje.

3. Commando je plačanec, ki uporablja požara moč. Uporablja puško, raketometom.

4. Ranger je priročnik, ki se skriva v džungli. Weapon Ranger - to puško.

5. Trapper je pravi lovec. Catcher orožje je orožje, ki strelja mrežo.

6. Pyro - njegov značaj je težko vzdrževati, da je zelo kratka kaljena. Pyro orožje - bombo.

- Dinozavri. Je bilo le šest let in so precej plenilske in zelo nevarno

1. Tyrannosaurus Rex. To je zelo težka razred. Lahko povzročijo ogromno škodo in da je večina škode. Vendar mu njegova velikost preprečiti spopadov, zaradi česar je lahka tarča. Njegov napad - to je ugriz in poteptali.

.

2 Raptor. To je razred, ki lahko stalno napad sovražnika. Raptor Attack - udarec kremplji in ugriz, in vrgel.

3. Dilofozavr. Ta razred je razred podporo. On lahko napad sovražnika na blizu kot daleč. Njegov glavni napad - strupen ugriz.

4. Pteranodon. Ta razred je resnično inteligenco. Oni gledajo in pravijo, drugih dinozavrov, kjer njihovi sovražniki. Primarni napad Pteranodon - ugriz in oprijem.

5. Karnotavr. Ta povprečna moč razreda. V bitki, ki jih uporabljajo svoje edinstvene hitrost in svojo težo za poraz sovražnika. Napad tem razredu - in močan ugriz glavo.

6. Spinosaurus - nova dinozaver, ki je nadomestek za slavnega T-Rex. Zgleda kot Tyrannosaurus, vendar pa je veliko močnejši udarci.

V Primal Carnage spletno igro igrati, ko bo v normalnem načinu, in možnost uporabe bote in igre singpleera.

Igra Primal Carnage na spletu bi moral biti do pet razredov. Lahko jih uporabite kot ekipa. Dinozavri se lahko nadzoruje le od tretje stranke, ampak ljudje iz prve.

Sign up online igre Primal Carnage brezplačno in uživajte v čas, porabljen. Postala ena izmed sprtih strani in osvojite popolno zmago.

Bodite prepričani, da je sreča vedno z vami, in kar je najpomembnejše spletne igre Primal Carnage vedno dvigne vaše razpoloženje in odvrnejo od vsakdanje rutine.

Srečno v svetu iger na srečo bitke Primal Carnage na spletu!