Zaznamki

Last Battle

Alternativna imena: Zadnja Combat

Last Battle spletu - multiplayer vlog logika igra v fantazijskem slogu.

Online igre Last Battle ne določa posebnih sistemske zahteve, dokler imate internetno povezavo in brskalnik.

Pridružite se v igri Last Battle prosi za vzdevek - ime vašega značaja, bodite previdni, saj ne morete spremeniti svoj vzdevek. Potem boste morali vnesti svoje in pošte, geslo in določite seksu značaja. Zadnja prijava Battle Online zapira pri izbiri želene dirko in vnosu kode iz slike se prepričajte, da ste ne bot. Ne pozabite vzeti uporabnik sporazum.

Last Battle online igra vam ponuja izbiro dveh dirkah:

- Noble elfidy

- Brave nekrolandtsy.

Na tej točki v igri predstavnikov obeh dirkah približno enako. Glede na to, kateri rasi jo izberete, bo odvisen od vmesnika igri, ko boste igrali igro na spletu Last Battle. Elfidy iskati luč in dobroto, ter nekrolandtsy - za zlo uničenje. Dirke se zelo razlikujejo po videzu, kot tudi njihovo jopičev in streliva. Poleg tega so različni kompleti oblačil predstavil na znake različnih spolov.

Last Battle online igra ima zelo izvirni sistem bitko. Izpostavljanje tri zaporedne Chips (kamni ali lobanje) iste barve, boj proti trgovini udarce. Zato je izid bitke odvisna ne le na ravni borec, ki je bodisi magician ali bojevnik, ne samo na njegov oklep in orožja, temveč tudi od logičnega razmišljanja igralca in spretnosti, s katerimi se razpolaga s sredstvi na voljo. Zato je priporočljivo, da igralci ogledate na forumu, ki je živahna razprava o možnih taktik in strategij, ki lahko pripeljejo do zmage v bitki.

Bitke sta dve možnosti:

- Duel. You boju ena na ena z značajem vaše ravni.

- Chaotic bitko. Ta boj služil posebno vlogo, in vsi, ki so imeli eno minuto želijo sodelovati v bitki, naključno razdeljene v dve skupini.

Če ste zamudili v boju za več kot tri zavoje, boste diskvalificirani. Za zmago boste pridobili izkušnje in denar.

Poleg tega se za umor igralca lik v poštenem boju, boste lahko dobili medaljo, krepitev določene značilnosti. No, če ni srečen, lahko medalja nakup diamantov.

Vaš lik, ko boste igrali v zadnji bitki, dobil svojo posest, v katerem lahko rastejo zelišča za celjenje napitkov in napitkov, ki povečujejo moč (da bo njihova kuharica z malto in pestilo). Eliksirji lahko pijete samo pred bojem. Posestvo se lahko še vedno poda posebno kip ob vznožju katerega boste potem našli redke elixirs. Če tak cirkus niste zadovoljni, standardni nabor eliksirji in napitkov, ki jih lahko kupite v posebni trgovini. Poleg tega se v mestu lahko najdete veliko različnih institucij z različnimi funkcijami, ki so potrebni za uspešno igral v zadnji bitki. Ta

- Trgovina

- Nakup,

- Smithy

- Tavern

- Bank.

V trgovini lahko kupite veliko stvari, in oklep, vendar pa nekatere od teh elementov, boste lahko obleko doseže le določeno raven. Poleg tega je treba popraviti oklep ali zbrati sami iz smeti, ki ostanejo na bojišču po poraženega nasprotnika.

Ko igrajo spletne igre The Last Battle, potem boste imeli priložnost za vstop v Unijo kot sporazume z drugimi akterji, in gostje - gostje z veliko domiselnih ugank in prikriva nevarnosti za življenje lika.

Najvišja raven razvoja znakov v tem trenutku - enajsti. Igra je v beta testiranju.

Bo Last Battle Registracija odpre pred vami majhen, a zanimiv v svetu, v katerem se lahko ne le moč in ravni, vendar logika pomaga doseči zmago!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more