Zaznamki

Zadnji branik

Alternativna imena: Zadnji branik

Brskalnik temelji online igra zadnji branik skriva ogromen svet, poln domišljije avanturo. Ta čudovita igrača ni treba namestiti katerega koli od njenih posebnih značilnosti iz računalnika ali mobilnega telefona, saj deluje na platformi wml. Z drugimi besedami, da igrajo igre na spletu zadnji branik, morate samo internetno povezavo in moderen tip brskalnika Opera.

Pridružite se v igri zadnji branik zahteva izpolnjevanje naslednjih področjih:

1) Vaše uporabniško ime (ime igre).

2) Real Name.

3) Mesto bivanja.

4) Vaš nadstropje.

5) Race, v kateri boste igrali.

6) Učinkovito E-mail.

Na isti strani - Registracija zadnji branik - na kratko predstavim pet dirk z režo

1. Ljudje - imajo povprečne lastnosti, vendar so bojevniki po naravi.

.

2 Vilini - zelo hitro in natančno v udarcih.

3. Palčki - vedno oklepnih (oklep lastna odločitev) in ne šibka bitja.

4. Orke - mogočni bojevniki v svojih udarcih. Dobavni na tem področju.

5. Hobita - najmanjša rast narodec vendar zelo uvorotlivy.

Dodatne pritiskom gumba "v igri" stage zadnji branik spletne prijave se lahko šteje za uspešno.

Njegova prva tekma quest dobiš na samem začetku - stari ribič v vasi. Zapomnite si, preden zaženete nalogo, da pridobijo orožje. Če želite to narediti, sledite strogo na sever - na mesta Stoungard za tamoshnem trgovino.

Ne glede na vašo izbiro rase, bo junak prisotna in razvoj naslednjih pet značilnosti:

• Luck - vpliva na sposobnost zadetek kritično hit ("crit" povzročitev največjo možno škodo) in redko priložnost, da preskrbi predmet (lahko bodisi najti ali knock s pošastmi).

• Moč - vpliva na učinkovitost vašega napadu in obrambi.

• Agility - vam omogoča, da igrajo igre na spletu zadnji branik, dodging napade sovražnika.

• Endurance - vpliva na junaka upora v zvezi z zdravjem in njegove sposobnosti, da smo dobili kakršnihkoli stroškov (popis).

• Intuicija - vpliva po natančnosti stavke.

Plus, zadnji branik spletni igri ima svojo moralnost! Vendar pa tukaj deluje kot materialno vrednost. Tako kot v resničnem življenju, je morala delimo na:

) Pozitiven → vam omogoča, da kupujejo stvari v trgovinah po nižjih cenah;

B) → negativen vpliv na moči kap, z orožjem povzroča.

Zahvaljujoč zadnji branik quests igrati, zagotovo pa bo veliko bolj zanimiv, ker njihovo uspešno izvajanje lahko pridobijo izkušnje, denar, ali iste morale. Malo denarja: Igra valuta se imenuje "dinarjev." Čeprav bo vaš račun takoj, ko začnete igrati zadnji branik, in se zaračuna 50 dinarjev, v prihodnost, "je za udobno življenje," bo treba delati ali da sodelujejo v plačanih bojev.

Če vas skrbi, da je zaradi prometne nezahtevna, boste morali kam naj se obrnejo, ne skrbite: igrati površina je dovolj obsežna, da se omogoči igralcem, da potuje in našli veliko na ta kup dogodivščin. Enako velja za orožje: Zadnja Bastion Online daje precej širok izbor orožja in streliva, in ste verjetno, da se počutijo žalitve na tem področju.

Če kadarkoli bivajo v veliko svetovno igro, imenovano Arden (samo tebe poslal zadnji branik spletne igre) želite preveriti svojo zgodovino, lahko obiščete vašega lokalnega knjižnico za študij obstajajo kronike. In poleg tega, da ste pričakovali veliko več, tukaj vse mogoče zanimivo. Pridite in se prepričajte sami!