Zaznamki

Portal 2

Alternativna imena: Portal 2

Igra Portal 2 je vreden nadaljevanje odličnega projekta. To je projekt, izdelan v žanru prvotne sestavljanke iz prve osebe. Prvi del igre je izšel leta 2007 in takoj postal najljubši igralcem. Že v letu 2010 so razvijalci napovedali izdajo nadaljevanja, v začetku leta 2011 pa je že potekala njegova uradna predstavitev. V nadaljevanju projekta razvija predhodno razglašeno igranje. Skozi igro boste morali rešiti vse vrste ugank, ki so zgrajene na delovanju posebne naprave, ki lahko ustvari portale ali, če je lažje govoriti, takoj prenaša ljudi iz enega kraja v drugega.

Portal 2 RS se ponaša s prisotnostjo kooperativnega načina, zaradi katerega je mogoče misijo premagati skupaj. Glavni dogodki v igri se zgodijo nekaj časa po akcijah, opisanih v prvem delu igre. Osebno lahko obiščete opuščeni laboratorij, specializiran za študij portalov.

Da bi igranje lahko začelo za vas, boste morali prenesti prenos pred portalom. Do danes lahko prosto prenesete igro s portala Steam, kjer vam bo namestitvena datoteka stala le 12 dolarjev. Ko namestite igro na vaš računalnik, lahko ugotovite, da glavni junak ostaja ista lepa deklica Chell, ki se bo soočila z ne ravno uravnoteženo, a izjemno pametnim superračunalnikom. Za tiste, ki raje igrajo na portalu 2 z uporabo načina sodelovanja, bo na voljo ločena zgodba.

Tukaj na drugem delu igre, se zavedaš, da je bil njegov predhodnik le poskus, uspešno treniranje, preden je začel nekaj briljantnega. V novem projektu boste našli veliko novih zanimivih elementov igranja. Tudi kljub dejstvu, da se je trajanje igre Portal 2 bistveno povečalo, igralci, ki so že uspeli osebno preizkusiti projekt, trdijo, da je minljivost še vedno njena najpomembnejša pomanjkljivost. In še ena težava je, da postane nezanimivo ponovno zagnati igro, saj so vse uganke in uganke prvič tako osupljive, da je preprosto nemogoče pozabiti na značilnosti njihovega prehoda.

Pripravite se na igranje portala 2, kjer boste navdušeni in osredotočeni. Ko ste na prvem delu malo vadili, lahko varno nadaljujete z nalogami drugega. Boste prijetno presenečeni nad odlično grafiko in kakovostno prijetno glasbo. Če prej je bilo treba podrediti vsa sredstva pri rokovanju, da bi se zaščitili pred oznakami, potem so razvijalci pripravili bolj izvirne trike, kot so leče, ki lomi svetlobo, laserje in druge funkcije.

Da bi seveda vse doživeli, morate le prenesti in osebno testirati igro in se lahko na površje seznanite s prednostmi tako, da si ogledate Video Trailer for Portal 2.