Zaznamki

Voyage Online

Alternativna imena: Osvajalci

Online igre Conqueror je eden od tistih igranju vlog, ki na prvi poznanstvo z njimi spodbujati začeli igrati. Mogoče spodbuja slogan - "prišel, videl in osvojil", in morda vzdušje v igri, ustanovljen v ključnih tradicij vzhodne in njene spektakularne grafike, če spletno igro Voyage of priljubljenosti in lojalnosti do občinstva milijonov. Razmeroma nedavno pridružile osvajalci igrati in uporabniki Web - pojavil kakovostno Russified različico igre.

Closer seznanitev z osvajalcev, smo začeli s sistemske zahteve razvijalcev. Mimogrede, boste morali prenesti in namestiti igro stranko. In zato uvesti vas na seznam "želja" na vaš PC konfiguracijo:

• procesor - Intel Pentium 1 GHz

• RAM - 128 MB,

• grafična kartica - 16 MB

• prostora na trdem disku - 1. 5 GB

• Razpoložljivost širokopasovnih internetnih povezav na 64 kbit / s.

Registracija Online igre Conqueror opravljala uradni spletni strani. Potrebovali boste vzdevek, e-poštni naslov, geslo, osebne podatke in kodo za preverjanje "na bot." To je vaš Conqueror v spletno registracijo. No daj.

Ko je vaša prijava potrjena osvajalec Online, upoštevajte izbiro karakter korak. Voyage of spletno igro, v kateri obstaja šest razredov Karakter:

• Monks

• Ninja

• Tekmovalci

• mečevalci

• Warriors

• Duhovniki (ogenj in voda)

Class Monks - je verjetno najbolj human razred znakov, ki jih opravljajo samospoznanja in razvoj notranjega duhovnega sveta. Njihova obramba in orožje - sveti kroglice, ki jih je treba napolniti.

Razred rušilcev Ninja - Spreten in neustrašni bojevniki, njihov napad s svetlobno hitrostjo, in sposobnost, da istočasno boj dveh orožje jim daje večjo prednost.

Archer razred za tiste, ki se uporabljajo za boj proti gibala, počakajte in lov.

Razred mečevalci, nasprotno - za poznavalce zunanjem delu, niso nič manj spretni od Ninja, prav tako lahko nadzorujejo orožje v obeh rokah.

Warrior razred - razred fizično pripravljeni. Samo Warrior nosi težka oklep in lahko zdrži najmočnejšo sovražnika blizu.

Je Priestly razred zastopan z dvema nasprotnima podružnic

• Duhovniki Fire

• Vodni duhovniki.

Duhovniki vode - to je mirno zaščita čarovniki uporabljajo svoje uroke, čeprav dobro vodena in konvencionalnega orožja.

Duhovniki ogenj - mistična bitja, ki uporabljajo moč svojih uroke za destruktivnih dejanj.

Torej, da se seznanijo s tesnejšim parametri predlaganih razredov, ki jih ustvarite znake in njihov edinstven in neponovljiv. Mimogrede, individualizacija junak tukaj je vse v redu, lahko spremenite svoje zunanje parametre, z uporabo načela tako imenovanega prilagoditve - to načelo v vseh značilnih kitajskih spletnih igrač.

Voyage Online Igra je zanimiva za njegovo okolje - tu poleg običajnega migracijskega mobs lahko tudi izpolnjujejo enega izmed štirih šefi, pošasti z velikimi črkami, tako govoriti. Pokliči jih katastrofalno zver, Snow Banshee, Dragon teratomas. Lov na te pošasti je vedno prednost, saj za njih, lahko dobite precejšen bonus nagrado.

Kar zadeva boj proti sistemu, ki igrajo osvajalec Live, zgolj v smislu, da nihče ne sme biti vprašal pred napadi, to je načelo prostega PvP (bitk med igralci). Ampak, če niste podpornik tak način bojevanja, potem prosim uporabljajo na dvoboj in boj plemenito. Poleg dvoboj, igra je na voljo razred osvajalcev boji, clan bitke in cehe.

V vseh zgoraj boste igrali igro na spletu Conqueror na raven 120, no, bolj bo spremljal proces ponovnega rojstva. To kaže na morebitno spremembo klana in zunanjost, nova znanja in spretnosti in še veliko več. Skratka, spodbuda za dolgo časa, da igrajo igre na spletu potovanjem precej dobro. Prepričajte se sami.