Zaznamki

Point Blank

Alternativna imena: Point Blank

Danes vam predstavljamo oblikovanje razvijalec NCsoft, ki je postal znan v prvi vrsti pokoravajo spletni hit Lineage 2. Ta Point Blank spletno igro v ekipo Schütter prvi osebi spletu. Igra sama spominja zanimivo sintezo dinamično lastnost streljanju «Quake" in taktično komponento neločljivo povezana Counter-Strike. Malo je, da se odločijo svoje abmundirovanie in status. Glavna stvar je sposobnost, da čim bolj natančno streljati, ker predaha po navideznem smrti dal le 5 sekund.

Da se igrati igre na spletu Point Blank morate biti opravil registracijo Point Blank. To zahteva zelo malo, in sicer:

1. Vpišite svoje ime v igri (za prijavo).

.

2 Vnesite novo geslo.

3. Določite vaš e-poštni naslov.

4. Podajte splošne podatke o sebi (spol, starost, itd )

5. Pojdi preverite, ali ste resnična oseba in ne bot.

6. Potrdili, da soglašate s splošnimi pravili igre.

Po Point Blank pregled končan. Da bi začeli igrati Point Blank morali namestiti igro na vašem računalniku.

: Da to storijo

1. Na domači strani Point Blank spletu pojdite na "Download igro."

.

2 Po tem se bo namestitev zagnati programa "Zapuskator" po začetku, ki se začne prenos namestitveni program.

3. Zaženite namestitveno datoteko in spletno igro Point Blank prične nameščeni na vašem računalniku.

Namestitev in registracijo igro Point Blank opravili popolnoma brezplačno.

Razvijalci predlagam, da se potopite v ozračje bojnih operacij na različnih lokacijah, vključno z restavracijami, muzeji Chinatowns, navijanje predorov pod zemljo, kjer bo vlak avtomobili zdrsne mimo vas. Tako igrajo igre na spletu Point Blank navijačem utrujene zanimivih lokacijah kmalu.

V igri ste vabljeni, da postane borec sprtih strani. Skupin - tako klasičnih iger na tem žanru. To teroristi in komandosi. V akciji Point Blank in bo ubil ljubljeni z nami od ostalih podobnih iger arzenal orožja. Pištole, trde diske, šibrovke, ostrostrelske puške in granate. Vse to in še veliko več na razpolago. Prav tako lahko spremenite videz vašega orožja (na primer - zlato kalašnikov puška) ter opremo za pravi denar, kot tudi točk, doseženih na tekmi.

Kljub podobnosti z drugimi podobnimi projekti online igra Point Blank je še ena funkcija, ki je namenjen ljubiteljem orkan streljanjih sprevrže v velik plus. Pokojni igralec skoraj takoj obnoviti na podlagi svoje ekipe in se še naprej boriti. To omogoča bolj dinamično igro in vam ne daje dolgčas na računalniškem zaslonu, ki je videti kot prijatelji in sovražniki poskušajo privabiti monotono prijatelja - drugo iz zasede. Ni čas in priložnost, da se pase na sovražnika z ostrostrelsko puško. To je igra za tiste, ki ljubijo in vedo, kako hitro streljati.

Tudi če ste novi na teh igrah, vam ne bo težko prilagoditi igro vzdušje in upravljanja. Zaradi dinamike v igri, boste takoj navadiš na tempo in začeti, da bi ubil svoje sovražnike, ne da bi nekaj previdnosti. Vmesnik Igra je tudi ne bo dolgo, da se navadiš. Na strani strukture igre lahko najdete popis trgovina, ki čakajo seznam igralcev, ogromen seznam klanov in druge uporabne informacije.

Upam, da so zgoraj navedeni podatki jasno, da Point Blank online igra je samo za vas. Torej ne zapravljajo svoj čas. Začnite igrati Point Blank zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more