Zaznamki

PLANEWARS

Alternativna imena: PLANEWARS

Spletne igre PLANEWARS - tri-dimenzionalni brskalnik MMORPG igre. Zanimajo predvsem po tem, da ponuja številne možnosti in program lupine blizu ravni programov strank, zato PLANEWARS online igra velja nova generacija. Pridružite se v igri PLANEWARS banalno preprosta: "pošta", "geslo" in registracijo PLANEWARS. Pozdravljeni, da ste eden od "vrnitve" na prenovljenem Zemlji. Oddaljeni prihodnosti, dejansko ponovno ustanovljena svet, novi zakoni obstoja in preživetja na vsakem koraku - v tej realnosti igri pogreza boste PLANEWARS spletu.

Torej PLANEWARS končan registraciji in programski vmesnik, ki je pred vami. Seznanjeni z igro, seveda, začenši z izbiro znakov - tla (tu je vse jasno) in delež (Imperij ali anarhisti). Prvi - disciplinirani nasilneži drugi - svobodne in ideološke Wanderers, ki želijo popestriti svoje planet s poravnavo in mešanje ras. Mimogrede, PLANEWARS spletno igro, ki je še vedno v fazi razvoja in kmalu smo obljubo, da bo zdravljenje ustvarjanje novih dirk. V tem času, tudi črpalka njegov značaj, se lahko pridružite tudi frakcije pirati.

Začel igrati igre na spletu PLANEWARS, da bi vaš lik vstopi vesoljsko plovilo opremljeno z brzostrelko nezahtevne. Dalje, v procesu kopičijo izkušnje in denar, lahko okrepila svojo vesoljsko ladjo različnih modulov in opreme, kot tudi dodate zmogljivosti v orožju (10 lahko izbirate orožje).

Pomen igre ciljev je zmagal pošasti in sovražnikov, s čimer se kopičijo točk vojaško slavo in Quilpie (denarja). Lahko zaslužijo na druge načine, na primer črpanje sredstev ali čiščenje naftnem ladij, njihovih nasprotnikov. V procesu Izravnavo vaš značaj, igralec ima priložnost opazovati, kako okoliških svetovi razvijajo mešane rase in ekumenska kakšne priložnosti zaradi tega.

Kakšno legende nam ponuja PLANEWARS igre na spletu? To je - ko Zemlja je dosegel takšno stopnjo razvoja, da so ljudje prenehali obstajati v fizični ravni, in dosegel novo raven, ni fizično. To jim je omogočilo, da vzpostavijo stike z drugimi čutečimi ras in potovanja paralelne svetove skozi portale, ki so posebej obnovljena portobashnyah. Kmalu po tem, ko tava skozi svetove in dosegla vrhunec v svetu ljudje dejansko prenehala obstajati. Vendar pa je po stoletju, dovolj, da potuje v druge svetove, so želeli, da se vrnejo v svojo domačo planet, vendar ni bilo tako enostavno ... Zapuščena in žalosten igralec se zdi, da planetu Zemlja. Skoraj uničil civilizacijo, in teče frakciji Cruel Imperials. Ti so v nasprotju s svobodo anarhisti.

Za ljubitelje prostora v PLANEWARS RPG igri bo veselje, saj le redko v vsakem spletnem brskalniku spletni igri toliko pozornosti v grafičnem okolju. Odlična študija 3D modele vam omogoča, da v celoti izkusiti resnični situaciji. Tako igrajo PLANEWARS dvakrat zanimive za tiste, ki radi sodelujejo v zabavnih salonih v vseh pogledih. Tukaj na bori in zabave osnovni stopnji. Sprtih strani, ki se borijo za svoje ladje oddaljen od tal, v stratosferi prostoru ali v prostoru. In vse to spremlja ustrezno pokrajino.

Razvojna ekipa obljublja, da takoj, ko igrajo igre na spletu PLANEWARS postala še bolj zanimiva. Se bo povečalo število orožja (do 50), in, kot smo že omenili, ustvarili deset popolnoma različnih svetov, od katerih vsaka pripada ločeno dirko. In vse to v 3d-modeliranje na visoki ravni. No, se veselim, da celotno dokončanje vesoljskega arcade.

 

PLANEWARS spletno registracijo