Zaznamki

Pirati Online

Alternativna imena: Piraty Online

Spletna igra Pirates - čudoviti svet oddaljenih potepanj, bitke na morju in na kopnem, velika prostranost oceana in odkritij.

Za igro Pirates spletu bo fit vsak pisarniški računalnik: Procesor Pentium IV 2GHz, 128MB grafično kartico, 256 MB RAM in 3,5 GB prostora na trdem disku, kot tudi dostop do interneta.

Če želite igrati igre na spletu Pirates, naložite poseben program - Igra stranke, ki bo odgovoren za stike s strežnika za igre na internetu. Stranka ne potrebuje namestitve, samo citat in zaženite datoteko pirati. exe.

Pridružite se v igri Pirates spletne izgleda. Na prvi strani lahko takoj vstopiti v igro, če ste že gaming stranka omrežje COD. Če ne - S pritiskom na gumb "Registracija", nato vnesite e-poštni naslov, razmišljajo in vnesite vzdevek za profil gaming, vnesite isto številko iz slike. Nato ustvarite igro račun: izmisliti in vnesti besedo - prijava in imajo geslo za vstop v igro (uporabniško ime in geslo mora biti drugačna! ). In seveda, morate prebrati in potrditi Terms of Service. Vse na tem registraciji Pirates Online je končana.

Evo, kako igrati igre na spletu Pirates. Ampak najprej boste morali prenesti posodobitve, saj je igra nenehno razvija, postaja vse bolj zanimivo in razburljivo! Ko je posodobitev končana, si lahko preberete piratske novice in priti v igro s klikom na napis ", da začnete igro."

Ostaja samo izbrati igro strežnik, na katerem boste v Pirati s spletno igro. To je zelo pomembno delovanje. Lieberthal na strežniku veliko močnih igralcev, dobrih tržnih proizvodov vplivni zavezništev. Moč je tam že razdeljena. Za vas bolj primeren strežnik Treasure Island, boste na par z drugimi novince in hitro osvojiti mogočna pirat slavo. In potem bomo poskušali svojo moč in Lieberthal.

Torej so vsi dolgočasno tehnične podrobnosti v ozadju, izberite igro strežnik, vhod svoje uporabniško ime in geslo in začnite varno igranje v Pirates Online!

Na začetku tekme je vaš lik v pristanišču. Ja, boste morali izbrati strmo junak! Obstajajo še drugi, da izberejo dve mesti moški, dve ženski, vsi so različni pogledi in osebnostne lastnosti, vsi živimo v različnih mestih. Izberete lahko videz, oblačila, sušilnik za heroja, pomislite na njega zvočno in strašno ime, kot se spodobi dostojno pirat.

Pirates spletu registracija pomeni, da si pogumen kapetana, je prebrisan trgovec, raziskovalec in odkritelj radovedne novih držav, in seveda, mogočna pirat! Igra je v celoti pokažejo svoje talente in nagnjenja, svež vetrič oddaljenih potepanj smete ste fit in dobre volje.

Pirates online igra enkrat za vselej, da bi osvojil vaše srce veličastnih pomorskih bitk, ki vključujejo več deset ladij, ki uporabljajo različne metode bojevanja. Pomorska trgovina, saj veliko Cortez zapelje s svojo pisano, različne izdelke in države. Kot pravi mornar, njegovo srce in duša (in denarja), si dal v svoje ladje in on bo vaš najboljši prijatelj, vas bodo prepeljali na oddaljenih bregovih, na njej boste osvojiti sovražnika in, če je potrebno, rešiti prijatelja pred smrtjo. Ne pozabi, po starodavni pomorske tradicije, daj ladja lepo ime, ki vam bo prinesla srečo.

Pirates online igre - resnično zgodovinsko in geografsko Enciklopedija XVI stoletju, in vse dogodivščine, potovanja in odkritja v njej preveč resnično. Naj bi odkrili novo celino, da prodre skrivnosti egipčanskih piramid - kaj bi lahko bilo bolj vabljivo?

Boste mimo številnih misij, quests, postopno učenje modrosti vseh iger, nato bo rešila zmedo nalogo, da bi našli starodavne zaklade, nekateri izmed njih se lahko prenesejo le s prijatelji, zavezniki.

Igra ima priročno in udobno igranje chat forum, kjer lahko klepetate s svojimi prijatelji skupaj rešiti zapleteni, vendar vznemirljivo nalogo, da bi našli odgovore na vsa vprašanja o igri, in samo preživeti nekaj časa v prijetnem pogovoru.

Srečno v igri, pogumni mornar!