Zaznamki

Tales of Pirates

Alternativna imena: Piratia

Online igre pirat - je strategija pustolovščina multiplayer v slogu fantazije, ki vam omogoča, da razišče prostranstvih lastne ladje, tri oceane, v iskanju slave in bogastva in starodavne artefakte. Igra na kratko simpatičen anime-pravljičnimi liki in poziva, da se potopite v razburljiv realnost. Minimalne sistemske zahteve, ki jih razvijalci za igranje na spletu Piratia naslednje:

• Operacijski sistem: Windows 98/ME/NT/2000/XP;

• procesor z Intel Pentium III 800 MHz

• pomnilnik (RAM): 256 MB

• Prosti prostor na trdem disku: 1000 MB;

• Video: 16 MB;

• DirectX 9. 0C;

• Povezovanje z internetom.

Če ste pripravljeni za prihodnje dosežke, je čas, da se registrirajo igro račun. Pridružite se v igri Zgodbe iz Piratov je zelo preprost: na glavni strani uradne spletne strani pritisnite registracijo in polnila gumb odpre obrazec. Vpišite vaš e-poštni naslov (če imate poštni predal na pošti. ru, potem boste imeli dostop do posebnih storitev), zabava prijavo, geslo, Captcha (znake s slike) in pritisnete velik rdeč gumb "Registracija". Na tej registracijo Piratia več. Naslednje, morate prenesti odjemalca igre Piratia na spletu - poseben program, ki pomaga optimizirati promet in pravilen prikaz grafike. Prenesete igro na več načinov: s spletne strani v igri, bodisi neposredno bodisi s pomočjo torrent. Po namestitvi odjemalca na računalniku in prost dostop, da gredo na naslednjo stopnjo v Pirates spletni igri vam bodo ponudili, da ustvarite lik. Izbira štirih znakov: dve ženskega in dve moškega spola.

Lance je človeškega izvora, vendar pa je bila vložena morfeytsami, tako zelo dober v posedovanja orožja. Želi, da bi našli legendarni meč, ki lahko odpre vrata nebes.

Amy - večni otrok (ne pa na vedenje, ima samo edinstven nabor genov, zaradi katere ji ni bilo usojeno, da raste). Sposobnost zdraviti rane in izumljajo edinstvene predmete.

Phillies - je dekle, ki ima božanski izvor in mornarja pri srcu. Muhasta, neodgovorno in rahlo zvita, z eno besedo - prava ženska.

Kartsez - bojevnik, otrok enega samega predstavnika ljudstva Morpheus in preproste vasi ženska ima ogromno moči in izgleda zastrašujoče, vendar ima dobro srce. Edini znaki, ki so na voljo, so zelo redka posebnost prvak.

Vsak lik v igri je drugačen Glavne lastnosti: moč, hitrost, čarovništvo, in posebnosti, kakor tudi stroka, ki bodo pridobili svoj značaj, ko boste igrali igro na spletu pirati.

Poklici pomaga izboljšati profil spretnosti v igri. Prva zasedba vaš lik boste prejeli ob prihodu na raven 10 (lovec, čarovnica, mečevalec, navigator). Drugi poklic mojster znakov, da dosežejo raven 40 (prvak strelec, bojevnik, osvajalec morij, čarovnica in zdravilec).

Ko doseže stopnjo 15, lahko kupite ladje v Pirates igri že na njej. Višja raven igrate, bolje lahko kupite ladjo.

Predvajaj pirati na spletu si lahko na treh področjih: Great Blue Ocean, morje in celino Magic Ascaron. Poleg tega so pirati imajo veliko mest, kjer lahko srečate domačine in popotnikom, nakup ali izmenjajo vse potrebne elemente, komunikacijo in organizirati svoj ceh. V igri, kot so kraji, v katerih Dovoljeni boj proti drugim igralcem. Izberite lokacijo lahko, odvisno od stopnje lika.

Zgodbe o registraciji Pirates Online vam bo omogočilo, da se potopite v živo in edinstveno svetu, kjer boste glavo za kritje val nepozabnih doživetij, bitke s pirati, ki so se sestali z različnimi pošastmi. Pridi na igro, ustvarjanje in usposobiti junak in naprej na lov za zakladom v družbi zaupanja vrednih prijateljev!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more