Zaznamki

Pirate Storm

Alternativna imena: Pirate Storm

In gras Pirate Storm - je zabavno multiplayer igre, da bodo igralci odpre svet, ki je napolnjena z morsko romantiko. Pirate Storm igre , kjer ljudje čakajo na razburljivo bitko na morju in mnogih drugih zanimivih dogodkov. In gras Pirate Storm Online je in ne zahteva nobene prenesti in namestiti odjemalca v brskalniku.

Pred , da igrajo igre na spletu Pirate Storm preveri, ali so nastavitve računalnika in zahteve v igri. V Pirate Storm igrajo na spletu lahko računalnik z naslednjimi parametri:

- Operacijski sistem: Win dows XP / Vista / Seven

- Procesor: 2. 0 GHz

- Spomin: 512 Mb

- Video: 128 Mb

- Povezavo z internetom.

V igrajo Pirate Storm , je nujno, da je bil sprejet registracijo v igri Pirate Storm . Narejen je preprost in udoben, tako da traja nekaj minut. Razdelek na spletni strani " registracija Pirate Storm » , je treba vnesti naslednje podatke:

- Ime - ime, ki se bo uporabljala v igri;

- Geslo;

E;

- Datum rojstva;

- Prav tako je treba prebrati in se strinjati s pogoji, navedenimi v igri.

Pirate Storm online igre , ki podpira tudi registracijo preko računov že ustvarili socialno omrežje facebook. Na tej Pirate Storm spletno registracijo koncih in bomo lahko nadaljevali z igro.

Igra se začne s tečaja, ki kaže značilnosti igre. Sprva igralec prejme šibko ladjo in poraz svoje delo in pošasti sovražnik ladij. Med igro, za uničevanje pošasti in sovražne ladje bodo nagrajeni različnih virov, vendar je v začetku, ko ni dovolj izkušenj z resnimi nasprotniki bolje, da ne. Sprva je razumeti osnovne značilnosti v igri, in bo pomagalo razumeti nasvete. Ko igranja postane jasno, da lahko varno iti v pristanišče, kjer lahko vedno iti v gostilni, klepet s prijatelji, si oglejte novico, da kupujejo ali prodajajo različno blago. Zaslužijo zlato in druge potrebne vire lahko delaš quests.

In grata v online igra Pirate Storm lahko uporabljajo pet vrst ladij: začenši z ladij, Brigantine Brigantine vojaška fregata, velika fregata. Na vsaki ladji je mogoče opremiti z raznimi palub, kobilice, sidra in druge podrobnosti.

Življenje lahko ladja je opremljena s štirimi sklopi orodij (6, 9,12,18 pištole), s tremi vrstami školjk (jeklo, železo, kamen), kot tudi štiri razrede harpune s tremi podvrste (harpuno, s harpuno-parkelj bodečo harpuno ).

V Pirate Storm igrajo težko brez denarja. Glavna valuta v igri je zlato. Z njim lahko kupite orožja, streliva in različne potrebe. Dodatne valuta diamanti. Lahko jih kupite z vlaganjem pravi denar v igri, ali prinaša v igro novega igralca. Lahko jih preživijo pred tihotapci izmenjave na različnih dragocenega blaga. Vse pravice in dovoljenj, ki so kupili od guvernerja, in vse, ki se nanaša na ladjo, je mogoče najti v ladjedelnici. V igri si lahko ustvarite sami eskadriljo ladij, z različnimi lastnostmi in parametri. Prav tako lahko pridružijo ceh, da bo dala nekaj prednosti, poleg zvestih spremljevalcev. Izboljšanje ceh daje nagrade za svoje člane, lahko sodelujejo tudi v klan vojn.

Skupaj 35 stopenj Igralec je na voljo, poleg razvoja osebnostni razvoj je tudi ceh.

Na visoki ravni v igri delal igranja - igralci bodo zavzemali ne le z drugimi akterji, pa tudi z NPC pošasti. Pošasti lahko tudi združijo in napadejo cel kup, in se soočiti sam s seboj ni vedno enostavno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more