Zaznamki

Pirate Code

Alternativna imena: Pirates Tide of-Fortune

Kodeks pirat - gospodje sreče.

Kodeks Pirate igre, ki bo prosim vse ljubitelje pomorske pustolovščine in piratskih dogodivščin. Igralec dobi priložnost, da se potopite v romantiko življenja na otokih v neskončni ocean, kjer je glavna dejavnost je razvoj in zaščito svojega ozemlja od ostalih igralcev, lačnih za enostavno obrok. Izbira to igro, bi moral uporabnik sam postal gospod sreče, ki bi imelo za posledico vaše otoka na gospodarski blaginji in vojske. Koda Pirate na spletu - je spletna igra, multiplayer, ki je že registrirana več kot 11 milijonov uporabnikov, ki so imeli priložnost, da boj s seboj, z računalniškimi nasprotniki združijo v zadruge, in zagotovo ustvariti red za sklenitev trgovinskih poslov. Ta projekt je verjetno vojaška strategija, vendar pa ni mogoče ustvariti brez razvoja močne vojske in gospodarstva flote.

Nachalo igre Pirate zakonik in njegove lastnosti.

Chto filibusters za dopolnitev vrstah, mora osnutek zakona Pirate registracija. Če želite to narediti, mora uporabnik izpolniti obrazec, ki je sestavljen iz nekaj vrstic, da pridejo gor z imenom, e-poštnim naslovom in geslom. Lahko se povežete z igro z uporabo računa na socialnem omrežju. Takoj po registraciji igralca zadetkov morja, med kilometrov vode izgubila majhen otok, in bo postala novi dom, ki se bo začelo z gradnjo velikega piratske moči. Kot del usposabljanja je prva stvar, ki bo moral igralec za izgradnjo stavbe za proizvodnjo potrebnih sredstev, obstaja več:

  • Rom, proizvedene v tovarni, je pijan brez izjeme - Pirates delavce in tiste, ki se borijo;
  • Zoloto, njegove vloge so na otoku, ne pa moje niso dobili;
  • Derevo, saj je na otoku, ki bi ga prejel, morate sečnji.

V razen virov ekstrakcijo igri boste morali razviti znanost, kulturo in vojsko. Predložitev projekta v predvajalniku štirideset različnih vojska bojne enote in mornarica, lahko celo ustvarite strašno morsko pošast Kraken. Prav tako lahko vsa vojska se po tipih, vsak od njih ima enoto za obrambo in napad:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya da bi ustvarili vojsko in mornarico je treba graditi poveljevanje in boj gradnje, izboljšati njihovo raven, da izvede raziskave naprednih orožja in oklep. Vseh teh ukrepov, kot tudi same vojske zahtevajo stroške vzdrževanja vir. Dejstvo, da lahko dobite na otoku, nato pa premagal valovi na obali ni dovolj, da ustvari veliko morje stanje. Postane resnično bogat, se lahko opravlja le v piratskega ribolova, ropanje sosednjih otokov, za napad na trgovske ladje in pomorske trdnjave. Če je vojska še vedno precej šibko in celo vojne ni dediščina, lahko ustvarite trgovske družbe in poslujejo. Čez morje, ki se nahaja skladišč zaklad in zasega ne prinaša slab dobička. Sam, da je žalostno, da igrajo Pirate Code je veliko bolj zabavno s prijatelji. V tem projektu, lahko greš na obisk in jo gledal od drugih, za izvajanje diplomatske in trgovinske odnose z različnimi akterji, delež virov in znanstvenega razvoja, pomoč za preoblikovanje vojaške sile in njihovi prijatelji v Corsairs. V tej strategiji, ki jih lahko ustvarite sami ali se pridružijo red obstoječe. Odredba je za resnično, poveljniki prejeli naslove in čine. Zbrani v red, igralci skupaj povzročile močan učinkovito vojsko, ga lahko uporabite, da zgrabite kolonij in jih zaščititi pred kraljevih sil.

Kodeks Pirate zelo zanimivo in zelo barvita igra z odlično grafiko in oblikovanje zvoka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more